မရမ္းသီးသုတ္


မရမ္းသီးကို ထိပ္တိၿပီး ထက္ၿခမ္းခြဲၿပီး အေစ့ထုတ္၍ ပါးပါးလွီးထားေပးပါ။
ငါးပိအနည္းငယ္ကင္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ငရုတ္သီးစိမ္း၊ေဂၚဖီထုတ္ ပါးပါးလွီးထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴႏွင္ ့ဆီခ်က္ခ်က္ေပးပါ။
ေၿမပဲဆံေထာင္းထားေပးပါ။
ထို ့ေနာက္ ပန္းကန္တစ္လံုးထဲတြင္ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ငရုတ္သီးစိမ္း၊ေဂၚဖီထုတ္ ၊
မရမ္းသီး၊ေၿမပဲဆံမႈန္ ့၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ကင္ထားေသာငါးပိ တို ့ထည့္၍ဆီခ်က္ဆမ္းၿပီး သုတ္ပါ။
အေပါ့အငန္ၿပင္ဆင္ရန္အတြက္ ၾကက္သားမႈန္ ့ ႏွင့္ငံၿပာရည္အနည္းငယ္ ထည့္ေပးပါ။
အစပ္ၾကိဳက္လွ်င္ ငရုတ္သီးမႈန္ ့ထပ္ထည့္ေပးပါ။
ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးနဲ ့ မရမ္းသီးသုတ္ ရပါၿပီရွင္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

nu-san said...

အမေလး.. ပုံမျမင္ရေသးေပမယ့္ စာဖတ္ေနရင္းကုိ သြားရည္က်ေနရပါျပီ ညီမေလးရယ္.. စားခ်င္တယ္.. စားခ်င္တယ္.. :D

မရမ္းသီးသုပ္ မစားရတာ ႏွစ္နဲ႔ေတာင္ ခ်ီေနျပီ.. :(

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online