ၾကက္ဟင္းခါးသီးကို ထိပ္ႏွစ္ဘက္တိ၊အခြံႏႊာၿပီး အဝိုင္းလိုက္ပါးပါးလွီးပါ။
ဇလံုတစ္လံုးထဲထည့္ၿပီး ဆားႏွင့္ေသခ်ာနာနာဖ်စ္ၿပီးနယ္ပါ။
ဆားႏွင့္ဖ်စ္ၿပီးနယ္ထားတဲ့ ၾကက္ဟင္းခါးသီးကို ေရေသခ်ာၿပန္ေဆးၿပီး တားပါ။
ၾကက္သြန္နီ အေနေတာ္(၃)လံုး ပါးပါးလွီးၿပီး
နႏြင္းမႈန္ ့အနည္းငယ္ၿဖင့္ ေၾကာ္ပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴမညက္တညက္ေထာင္းထားတာေလးထည့္ပါ။
ၾကက္သြန္နီႏြမ္းရင္ ငါးပိ၊ဆား၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ငရုတ္သီး အၾကမ္းမႈန္ ့ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ေရစင္စင္ၿပန္ေဆးထားတဲ့ ၾကက္ဟင္းခါးသီး ထည့္ပါ။
ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏူးေလာက္ရ ံုေရနည္းနည္းေလး
ထည့္ေပးပါ။ အရသာေလးေလးပင္ပင္ရွိခ်င္ရင္
အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီးၾကက္သားမႈန္ ့အနည္းငယ္ထည့္ေပးပါ။
ၾကက္ဟင္းခါးသီးနပ္ရင္ ငရုတ္သီးစပ္စပ္ေလး
နဲ ့ၾကက္ဟင္းခါးသီးေၾကာ္ရပါၿပီေနာ္။
ပန်းချီဆရာကြီး မောင်မောင်လှမြင့်ကွယ်လွန်
2 hours ago
5 comments:
အရမ္းႀကိဳက္။ ေၾကာ္မစားျဖစ္တာေတာင္ ေတာ္ေတာ္ၾကာေနၿပီ။
second!!! :) စာေမးပြဲနားနီးလုိ႔ ဟင္းမခ်က္ႏိုင္တာ.... အေတာ္ဘဲ ပါဆယ္ယူသြားတယ္ေနာ္ :)
ၾကက္ဟင္းခါးသီးေတြ စားလွခ်ည္လား က်န္းမာေရးနဲ့ အညီစားေသာက္ေနတယ္ေပါ့။ :)
စုဘူးေရ......... ယူသြားၿပီ။ စုဘူးေလး ေၾကာ္သလုိ ေၾကာ္စားအုံးမွ။ :)
ၾကက္ဟင္းခါးသီးေၾကာ္ျမင္ေတာ့ ဗိုက္ဆာလိုက္တာ
နိနိ
Post a Comment