သေဘၤာသီးေတာသုတ္


သေဘၤာသီးေတာသုတ္ေလး သံုးေဆာင္သြားပါေနာ္။
ေဘၤာသီးကို ၿခစ္ၿဖင့္ၿခစ္ၿပီး ေရစိမ္ထားပါ။ေၿမပဲဆံကို မႈန့္ေနေအာင္ ေထာင္းထားပါ။
မန္က်ီးသီးမွည့္ကို ေရေဆးၿပီး ေရေႏြးေႏြးေလးၿဖင့္စိမ္ထားပါ။
(မန္က်ီးသီးစိမ္းေထာင္းၿပီးသုတ္လည္း ေကာင္းပါတယ္)။ ငရုတ္သီးစိမ္းကို ေထာင္းထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္ ခ်က္ထားေပးပါ။ငါးပိ ကင္ထားပါ။
ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့လည္း ထည္ ့သုတ္ပါတယ္။ အားလံုးစံုရင္ ဇလံုတစ္ခုထဲကို
ေဘၤာသီးဖတ္ေလးမ်ားကိုေရစင္ေအာင္ ေသခ်ာညွစ္ၿပီးထည့္ပါ။ ေၿမပဲဆံမႈန္ ့၊ပဲမႈန္ ့အနည္းငယ္၊ မန္က်ီးရည္၊ငရုတ္သီးေထာင္း၊ငါးပိကင္
၊ဆား၊ၾကက္သားမႈန္ ့၊ဆီခ်က္တို ့ထည့္နယ္ပါ။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

sskyAw said...

အရင္ဆံုး စားသြားျပီဗိ်ဳ႕ ;)

စူးနွယ်လေး said...

ေတာသုပ္ကေလးက ေကာင္းမယ္႔ပံုပဲ။

nu-san said...

စားခ်င္စရာေလး.. :)

ကိုလူေထြး said...

ငယ္ငယ္က အညာကို သြားလည္ေတာ့ အပင္က အသီးကိုခူးျပီး သုပ္တဲ့ သေဘၤာသီးသုပ္နဲ ့ ထမင္းစားခဲ့ဖူးတာကို သြားသတိရတယ္...

မိုးေကာင္းသူ said...

သေဘၤာသီးေတာသုပ္ ျမင္တာနဲ႔ သြားရည္ တမ်ားမ်ားက်သြားတယ္။

စႏၵကူး said...

ေတာသုပ္ေလးတစ္ပြဲေပးပါဗ်ိဳ႕

Maung Yin said...

သုတ္နည္းေလး ဘယ္ေတာ့ ေပးမွာလဲ။ ေစာင့္ေနပါတယ္။ ကၽြန္ေတာ္က ဒါမ်ိဳးစားဖူးတယ္။ အဲဒါ နည္းေလး သိခ်င္တာ။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online