ပုစြန္ဆိတ္ေလးေတြကို ေရေဆးၿပီးေလွာ္လိုက္ပါတယ္။ ကန္စြန္းရြက္၊ ၾကက္သြန္နီ(၁)လံုး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး(၂)လံုး၊ဆား၊နႏြင္း၊အေရာင္တင္၊ ငါးပိစိမ္းစားအနည္းငယ္၊ဆီနဲနဲထည့္ၿပီး ေလွာ္ထားတဲ ့ပုစြန္ဆိတ္ေသးေသးေလးေတြနဲ ့လံုးခ်က္ ခ်က္ထားတာပါ။
သင်္ကြန်အပြီး ကိုဗစ် ပြန်ဖြစ်
3 hours ago
0 comments:
Post a Comment