အာၿပဲေၿခာက္(ငါးေဖာင္ရိုးေၿခာက္)ကင္


ငါးေၿခာက္ကို ေခါင္း၊ေၿခေထာက္ေတြၿဖတ္ၿပီး ကင္တဲ့အၿပားေလးနဲ ့တင္ၿပီး ကင္ထားတာပါ။
က်က္ရင္ဖဲ့ၿပီး ဆီဆမ္းေပါ့ေနာ္။ အတံုးေလးေတြတံုးၿပီး ငရုတ္သီးနဲ ့ေၾကာ္စားလည္း
စားလို ့ေကာင္းလွပါတယ္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

khin oo may said...

ၿကိုက္တယ္။

:P said...

မီးကင္တာ မစားဖူးေသး... ေၾကာ္စားတာေတာ့ သိပ္ၾကိဳက္

စႏၵကူး said...

ငယ္ငယ္တုန္းက.. ကူးကူးကုိ ငါးေဖာင္ရိုးလို႔ေခၚပါတယ္.. ဟီးဟီး.. ေၿပာသာေၿပာၾကတာ.. အဲဒီငါးနဲ႔လုပ္တဲ့အာျပဲေၿခာက္စားေကာင္းတာ.. ဘယ္သူမွျငင္းမယ္မထင္ဘူး..ေနာ္စုဘူး...

Anonymous said...

မမစုဘူးေလးေရ......
ျမဴးလဲအဲ့အာျပဲေျခာက္ေလးလုတ္စားမယ္
း)

rose of sharon said...

စားခ်င္လိုက္တာ...အာၿပဲေၿခာက္ကအဲလိုကင္စားရင္အရမ္းေမႊးတာဘဲေနာ္.. မစားရတာအေတာ္ၾကာၿပီ.. :P

မိုးေကာင္းသူ said...

အာၿပဲေျခာက္နဲ႔ ထမင္းဆီဆမ္းနဲ႔စားမယ္။

Shinlay said...

အႀကိဳက္ေတြႀကီးပဲ။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online