ပုစြန္ tempura


ပုစြန္ကို ထံုးစံအတိုင္းေရေဆးၿပီး အခံြခ်ြတ္လိုက္ပါတယ္။အၿမီးနားေလးက အခံြမာေလးကို ခ်န္ထားပါတယ္။
ေနာက္ေက်ာက အစာေဟာင္းလမ္းေၾကာင္းေလးဖယ္ၿပီး ဆား၊နႏြင္းနယ္ၿပီး ခဏထားပါတယ္။
အေၾကာ္မႈန့္ထဲကို ေရသင့္ရံုထည့္ၿပီး၊ဆား၊ၾကက္သားမႈန္ ့နဲ့ၾကက္ဥပါေခါက္ထည့္ၿပီး ေဖ်ာ္ပါတယ္။ ေနာက္ပုစြန္ေလးေတြကို အနွစ္လူးၿပီး ေၾကာ္ထားတာပါရွင္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

စႏၵကူး said...

စားခ်င္စရာေလးစုဘူး။ လွလိုက္တာ..အဲေဒါင့္နားက ပဲသီးေလးေတြစီထား တာလား...

subuueain said...

ဟုတ္တယ္ ..ကူး ေရႊပဲသီးရယ္၊ေဂၚဖီ၊နံနံပင္ရယ္။ :)

Unknown said...

စုဗူးေရ ႕ ႕ ႕ အရမ္းမုိက္တယ္ ရွယ္ပဲ စားဦးမွာ
လုလု

moemoestar said...

တန္ပူရာဆို အကုန္ႀကိဳက္...

ThuHninSee said...

စားမယ္

Evy said...

You are making me hungry. :D

ကိုလူေထြး said...

မေန႕ကပဲ ပုစြန္ဟင္းခ်က္စားပစ္လိုက္တယ္...

းဝ)

စူးနွယ်လေး said...

စားခ်င္စရာပဲ...

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online