ၾကက္အၿမစ္ (သို့) ဘဲအၿမစ္ကို ေရၿဖင့္ စင္စင္ေဆးပါ။
အတံုးေသးေသးတံုးၿပီး ဆား၊နႏြင္း၊ ငံၿပာရည္နယ္ၿပီး ခဏထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴမ်ားမ်ားကို မညက္တညက္ေလးေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါ။
အရသာနယ္ထားေသာအၿမစ္မ်ားထည့္ၿပီး ေရနည္းနည္းခ်င္းထည့္ၿပီး ႏူးေအာင္ထည္ပါ။
အၿမစ္ႏူးခါနီးမွ ၾကက္ဥတစ္လံုးေခါက္ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ၾကက္သားမႈန့္ေလးထည့္ အေပါ့အငံၿမည္းၿပီး ဟင္းအုိးခ်ကာနီးမွ ငရုတ္သီးစိမ္း အပြေတာင့္ ထက္ၿခမ္းခြဲေလးအုပ္လိုက္ပါ။ ဆီၿပန္ဟင္းမစားခ်င္တဲ့ေန့ေတြမွာ ထမင္းၿမိန္ေဆးေလးပါေနာ္။
သင်္ကြန်အပြီး ကိုဗစ် ပြန်ဖြစ်
14 hours ago