ပုစြန္ကို အမ်ိဳးမ်ိဳး လုပ္စားၾကမယ္..


ဒီေန ့ Menu ကေတာ့ ပုစြန္သုတ္ပါ။
ပုစြန္ကို ခ်က္တာထက္ သုတ္စားတာကို ၾကိဳက္တဲ့အတြက္ ခဏခဏ သုတ္စားၿဖစ္ပါတယ္။
ကၽြန္မ သုတ္စားတဲ့ နည္းေလးကို share လိုက္ပါတယ္ေနာ္။
ပုစြန္ကုိထံုးစံအတိုင္း သန့္ရွင္းေရးလုပ္ၿပီးရင္ ေရေဆးၿပီး ဆား၊ နႏြင္းနယ္ပါတယ္။
ေနာက္ အိုးထဲထည့္ၿပီး မီးအသင့္အတင့္ၿဖင့္ေလွာ္ပါတယ္။
ပုစြန္ေလးေတြေကြးၿပီး ေမႊးၿပီဆို မီးဖိုေပၚမွခ် အေအးခံၿပီး မထူမပါးလွီးပါတယ္။
ပုစြန္ကို လွီးသုတ္မွ အစာပလာဝင္တယ္လို့ခံစားရလို့ပါ။
ၾကက္သြန္နီကို ပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ နဲ ့ငရုတ္သီးစိမ္းပါးပါးလွီး၊ ငံၿပာရည္နည္းနည္း၊ ၾကက္သားမႈန့္ ့အရသာနည္းနည္းနဲ ၿဖည့္စြက္ၿပီး သံပုရာရည္ ရႊဲရႊဲညွစ္ၿပီး ဆီဆိမ္း ဆမ္းကာ ေရာနယ္သုတ္ပါတယ္။
နံနံပင္ၾကိဳက္တတ္ရင္ ေရာထည့္သုတ္ပါတယ္။
မုန္လာဥနီကိုအေခ်ာင္းေလးေတြလွီးၿပီးနည္းနည္းထည့္လိုက္ေသးတယ္။
ဆလတ္ရြက္ဝယ္ထားတဲ့အခ်ိန္န့ဲ
့တိုက္ဆိုင္လို့အသုတ္ေအာက္က ခင္းၿပီး အလွဆင္ထားတာပါ။ သံုးေဆာင္ၾကည့္ပါေနာ္။
ေနာက္ရက္ေတြက်မွ ပုစြန္ငါးဆုပ္ဟင္း၊ ပုစြန္ေတာသုတ္န့ဲ
ပုစြန္မန္က်ီးသီးစိမ္းေၾကာ္တို ့ဆက္ေရးပါဦးမယ္ေနာ္။ :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

လုလု said...

ပုစြန္သုပ္ေလး အရမ္းၾကိဳက္။
စားသြားတယ္ေနာ္ စုဘူးေလးေရ။
ေနာက္ခ်က္မယ့္ ပုစြန္ဟင္းေလးေတြလည္း ေစာင့္ေနမယ္ေနာ္။

လုလု said...

ပုစြန္သုပ္ေလး အရမ္းၾကိဳက္။
စားသြားတယ္ေနာ္ စုဘူးေလးေရ။
ေနာက္ခ်က္မယ့္ ပုစြန္ဟင္းေလးေတြလည္း ေစာင့္ေနမယ္ေနာ္။

rose of sharon said...

အဲဒီပုဇြန္သုတ္နည္းေလးၾကိဳက္တယ္

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

အၾကိဳက္ဆံုး မီႏူးထဲမွာ ပုဇြန္က ထိပ္ဆံုးက
အသုပ္ဆိုေတာ႕ သြားေရ အေတာင္႔႕လိုက္က်သြားတယ္..

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

အၾကိဳက္ဆံုး မီႏူးထဲမွာ ပုဇြန္က ထိပ္ဆံုးက
အသုပ္ဆိုေတာ႕ သြားေရ အေတာင္႔႕လိုက္က်သြားတယ္..

သိဂၤါေက်ာ္ said...

ပုစြန္ကေတာ့ လြယ္လြယ္နဲ႕ က်က္လို႕ favourite ပဲေလ.. ခုဗိုက္ဆာေနတာ.. စားခ်င္လိုက္တာ..

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online