ပုစြန္ထုတ္ဆီၿပန္





ပုစြန္ထုတ္ဆီၿပန္ ရာဇဝင္ေလးက ေတာ့ မင္းဒင္ရဲ႕ သက္ခိုင္ ဖတ္တုန္းက ခ်က္စားၿဖစ္ခဲ႕တာပါ။

ပုစြန္ထုတ္ခ်က္ရင္ ကၽြန္မက ဘယ္ေတာ႕မွ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႕ ဂ်င္းမထည့္ပါဘူး။ သက္ခိုင္ထဲမွာ ပုစြန္ထုတ္ကို ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းလိုက္ ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ အဝိုင္းေလးေတြကပ္ၿပီး ဆီၿပန္ခ်က္ထားတာကို ဖတ္ရင္းနဲ႕ စားခ်င္စိတ္ၿဖစ္လာလို႕ ခ်က္စားၿဖစ္တာပါ။

ပုစြန္ထုတ္ကို ထံုးစံအတိုင္း ေခ်းေၾကာင္းထုတ္၊ ေခါင္းၿဖဳတ္ၿပီး ဆား၊ နႏြင္းနယ္ထားပါတယ္။

ၾကက္သြန္နီကို ဆီမ်ားမ်ား ထည့္ၿပီး ေၿခာက္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴကို ပါးပါးလွီးထည့္ ၊အေရာင္တင္မႈန္႕ထည့္ၿပီး ပုစြန္ထည့္ပါတယ္။
ဟင္းအိုးခ်ခါနီး ပုစြန္ေလးေကြးမွ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းလိုက္လွီးတာေလးနဲ႕ နံနံပင္ အုပ္ ၊ အေပါ့အငန္ေလး ၿမည္းၿပီး ၾကက္သားမႈန္႕ေလးနည္းနည္းထည့္ပါတယ္။ yummy...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

ပုဇြန္ကို ဘယ္လိုျဖစ္ျဖစ္ၾကိဳက္တယ္
ဘယ္ႏွေကာင္စားစား မဝဘူး
ခုလည္း သြားရည္ေလး သိမ္းျပီး ျပန္သြားရတယ္

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online