ပုရစ္ေၾကာ္



သီတင္းကၽြတ္လရဲ႕ ရာသီစာ ပုရစ္ေၾကာ္ေလးပါ။
ဒီအတိုင္းေလးဘဲ စားစား ။ ထမင္းဆီဆမ္းေလးနဲ႕ဘဲ စားစား အေၾကာတက္ေပမဲ႕ စားလို႕ေကာင္းလွပါတယ္။
ဗိုက္ထဲက ေဖာက္စရာရွိတာေလးေတြ ေဖာက္ထုတ္ၿပီး ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ႏိုင္ႏိုင္နဲ႕ ေၾကာ္ပါတယ္။
ပုရစ္အမေတြက ဗိုက္ထဲမွာ ဥေလးေတြပါၿပီး စားလို႕ပိုေကာင္းပါတယ္။
ကၽြန္မကေတာ့ ဆိုင္က ေၾကာ္ၿပီးသားဘဲ ဝယ္စားပါတယ္။ :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Shinlay said...

ၾကိဳက္ပါတယ္။ မစားရတာၾကာၿပီ။

Iora said...

I like it so much. It's been a long time not eating this. Thanks.
Iora

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

မစားျဖစ္တာၾကာျပီ..
သတိေတာင္ရသြားတယ္... း)

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online