tag:blogger.com,1999:blog-7192907686199711717.post5959211991071570746..comments2023-09-15T08:19:13.926-07:00Comments on စုဘူးအိမ္: ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပန္ေထြေဖ်ာ္ ႏွင့္ ဆိတ္သားေၿခာက္ကင္subuueainhttp://www.blogger.com/profile/04253453576361229190noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7192907686199711717.post-11524548815436741842009-01-26T20:07:00.000-08:002009-01-26T20:07:00.000-08:00ခေနာဟင္းခတ္မႈန္ ့ကို ဒီအတိုင္းထည့္လို႕ရလား။ အခ်ိဳမ...ခေနာဟင္းခတ္မႈန္ ့ကို ဒီအတိုင္းထည့္လို႕ရလား။ အခ်ိဳမႈန္႕မသုံးဘဲ ခေနာဟင္းခတ္မႈန္ ့သုံးေတာ့ အသုပ္သုပ္စားတိုင္း ပုစြန္ေခ်ာက္မႈန္႕ဘဲ သုံးေနရတာ။ အဲလိုထည့္စားလို႕ စားေကာင္းရင္ စမ္းၾကည့္ဦးမယ္။ :)ျမရြက္ေဝhttps://www.blogger.com/profile/05175412346018892532noreply@blogger.com