ငါးဖယ္ေၾကာ္
ေၾကာ္တာပါ။
ကၽြန္မ အမ်ိဳးသားက ငါးဖယ္ေၾကာ္ပလိန္း၊ ငါးဖယ္ခ်က္ မၾကိဳက္ပါဘူး။
ကၽြန္မက ငါးဖယ္ဆို ခ်က္စားတာထက္ ေၾကာ္ထားၿပီး တစြတ္စြတ္ ႏိႈက္စားရတာကို ၾကိဳက္တာပါ။
ခုေတာ့ ႏွစ္ေယာက္လံုး စားလို႕ရေအာင္ စတိုလ္ေၿပာင္း ေၾကာ္ၾကည့္ေတာ့ သူလည္းၾကိဳက္တာေၾကာင့္ ခဏခဏေၾကာ္စားၿဖစ္ပါတယ္။ ထမင္းၿဖဴပူပူေလးနဲ႕ စားလို႕လည္းေကာင္း ၊ ဒီအတိုင္း စားလို႕လည္း အရမ္း အရသာရွိပါတယ္။
ငါးဖယ္ကို ပံုမွန္ေတာ့ ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ညက္ညက္ေထာင္းနဲ႕ ေစးပိုင္ေနေအာင္ ေရာေထာင္းၿပီးမွ ေသးေသးေလးေတြ ၿပားၿပီး ေၾကာ္တာပါ။
ဆား၊ ၾကက္သားမႈန္႕၊ နႏြင္းပါေလကာ၊ အေရာင္တင္မႈန္႕ နည္းနည္း၊ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး၊ ငရုတ္သီးစိမ္း (စားႏိုင္သေလာက္) ေတာက္ေတာက္စင္း၊ ပဲသီးလွီးထည့္၊မုန္ညင္းထုတ္ ၾကိဳက္တတ္ရင္ ေတာက္ေတာက္စင္းၿပီးထည့္ပါ။ ေရွာက္ရြက္နည္းနည္းလွီးၿပီး အနံ႕ ေမႊးေအာင္ထည့္ ေသခ်ာနယ္ၿပီး လက္ကိုဆီစြတ္ အၿပားေလးေတြ လုပ္ၿပီး မီးေအးေအးေလးနဲ႕ ေၾကာ္ထားတာပါ။ ေမႊးၿပီး ငရုတ္သီးအရသာ ရွိန္းရွိန္းေလးနဲ႕ စားလို႕ေကာင္းလွပါတယ္။ သံုးေဆာင္ၾကည့္ပါေနာ္။ :)
ဘေလာ့ေလးကို တန္႕မသြားေအာင္ တစ္လ ကို အသစ္တစ္ခုေတာ့ တင္ႏိုင္ေအာင္ ၾကိဳးစားေနပါတယ္ေနာ္။ ဟင္းအသစ္အထူးအဆန္းလည္း မခ်က္ၿဖစ္တာရယ္။ သိပ္မအားတာရယ္ေၾကာင့္ပါေနာ္။ လာေရာက္သူအားလံုးကို ေက်းဇူးအထူးတင္ပါတယ္။ :)
5 comments:
တင္ပါ။ တင္ပါ။ အျမဲေမွ်ာ္ေနတယ္။
အုုိင္အိုုရာ
ငါးဖယ္ကို ေၾကာ္ထားတာသေဘာက်လိုက္တာ
လုပ္တတ္တယ္ေနာ္
အမ်ားၾကီးစားသြားတယ္ :D
ထမင္းမစား၇ေသးဘဲနဲ႔ လာလည္မိတာ
hi. This is such an amazing blog of you. We have a big classified site in Myanmar. Please visit us back at: http://ads.com.mm/?cid=4fd60e51e4b0fa6db841e336&utm_campaign=ads_mm_lb_blog_phung&utm_source=ads_lb_blog&utm_medium=lb_blog
Hi your blogs looks so impormative and interesting.would you come and visit us back too
http://ads.com.mm/?cid=4fd9a687e4b0fa6db841e34f&utm_campaign=ads_mm_lb_blog_mgesc&utm_source=ads_lb_blog&utm_medium=lb_blog
Post a Comment