ေဂြးေတာက္ရြက္နဲ ့ဆူးပုတ္ရြက္ေၾကာ္


ေဂြးေတာက္ရြက္ကို အရြက္ၾကမ္းမ်ားဖယ္ၿပီး အရြက္ႏုေလးမ်ားခ်ည္းရေအာင္ သင္ထားေပးပါ။
ေဂြးေတာက္ရြက္ကို မႏၱေလးမွာေတာ့ ေစ်းနည္းနည္းၾကီးၿပီး အရြက္ၾကမ္းမ်ားတာဘဲရပါတယ္။
အဝေၾကာ္စားဖို ့ဆို ၁၀၀၀ ဖိုးေလာက္မွ ဝပါတယ္။ လြိဳင္လင္ကိုေရာက္ဖူးတုန္းကေတာ့
ေဂြးေတာက္ခ်ိဳဆိုၿပီး စားဖူးပါတယ္။ ကၽြန္မတို ့ၿမန္မာၿပည္မက အရြက္ထက္ေသးၿပီး
ပိုလည္းႏုပါတယ္။ ခါးတဲ့အရသာလည္း အရမ္းမမ်ားဘဲနဲ့ အရြက္ကေလးေတြက ႏုေနတာဘဲ။ ေတာ္ေတာ္ေလးစားလို ့ေကာင္းပါတယ္။ေဂြးေတာက္ရြက္ကို ကၽြန္မက ငရုတ္သီးၾကမ္းမႈန္ ့
နဲ့ အစပ္ေၾကာ္စားသလို ၾကက္ဥနဲ ့လည္း ေၾကာ္စားပါတယ္။ၾကက္သားနဲ ့လည္း
အေရစပ္စပ္ေလးနဲ ့ခ်က္ပါေသးတယ္။ ဒီေန ့ေတာ့ ေဂြးေတာက္ရြက္ကို
ဆူးပုတ္ရြက္နဲ ့ေရာေၾကာ္တာကို တင္လိုက္ပါတယ္။
ဆူးပုတ္ရြက္ကိုလည္း အရြက္ၾကမ္းမ်ားဖယ္ၿပီး သင္ထားေပးပါ။
အရြက္ႏွစ္မ်ိဳးလံုးကို ေရစင္စင္ေဆးၿပီး ဇကာနဲ ့စစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီဆီသတ္၊ ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့ထည့္၊ ဆားအနည္းငယ္၊ၾကက္သားမႈန့္၊အရြက္ေတြထည့္ၿပီး ငရုတ္ၾကမ္း
မႈန္ ့ထည့္ပါ။ အိုးခ်ခါနီးမွ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ဓါးၿပားရိုက္တာေလးကို အုပ္လိုက္ပါေနာ္....။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Anonymous said...

မမေရ..
ေဂြးေတာက္ရြက္ကအဲ့လိုမ်ိဳးလား

ျမဴးေလးတခါမွမစားဖူးဘူးေလ

း)

ကိုလူေထြး said...

အင္ဥသုတ္ဆို...

ခ်က္ခ်င္းၾကီး ဥကေန ဘာျဖစ္သြားရတာလဲ...

းဝ)

မိုးေကာင္းသူ said...

ေဂြးေတာက္နဲ႔ဆူးပုတ္စားၿပီးရင္ေတာ႔ ေသြးတက္ေတာ႔မယ္ေလ။ နည္းနည္းေတာ႔ စားသြားတယ္ေနာ္ စုဘူးေရ။

rose of sharon said...

စားခ်င္လိုက္တာ အဲဒီအရြက္၂မ်ိဳးစလံုး ဒီမွာမရိွဘူး

စူးနွယ်လေး said...

ေဂြးေတာက္႐ြက္ႏုႏုေလးေတြကို သတိရတယ္
ဆူးပုတ္ကေတာ႔ အာ႐ွဆိုင္မွာ တခါတေလ ၀ယ္လို႔ရတယ္

သက္ပိုင္သူ said...

စားခ်င္လာပိ... ဆူးပုတ္ရြက္ဆို အရမ္းၾကိဳက္

Ko Boyz said...

ေဂြးေတာက္ရြက္ ဟင္းခ်ိဳ...
ဆူးပုတ္ရြက္ကို ၾကက္ဥန႔ဲ ေျခာက္ေျခာက္ေလး ေၾကာ္...
အဲဒါ ယမကာလုင္ အႀကိဳက္လုိ႔ ေျပာၾကျပန္တယ္။
ကိုယ္က ယမကာလုင္ မဟုတ္ေပမယ့္ ဒီဟင္းအတြဲကို ႀကိဳက္ေနမိျပန္တယ္။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online