မန္က်ီးသီးစိမ္းေၾကာ္


မန္က်ီးသီးစိမ္းေလးမ်ားကို ထိပ္ႏွစ္ဘက္ေၿခြၿပီး ေရေဆးပါ။ ထို ့ေနာက္ ငရုတ္ဆံုတြင္ ထည့္ေထာင္းပါ။ ငရုတ္ဆံုမွာထည့္ေထာင္းတဲ့အခါ ဆားေလးထည့္ေထာင္းေပးပါ။ မန္က်ီးသီးအေရာင္မမည္းသြားေစရန္ၿဖစ္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္နီ၊ၿဖဴဆီသတ္၊ ငါးပိေလးနည္းနည္းထည့္၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ အေရာင္တင္ေလးထည့္ၿပီး ေထာင္းထားေသာ မန္က်ီးသီးစိမ္းထည့္ပါ။ ေရလံုးဝမထည့္ရပါ။ ေရထည့္လိုက္ရင္ ခ်ြဲသြားတတ္ပါတယ္။ မန္က်ီးသီးကို ဟိုဘက္ဒီဘက္လွန္ၿပီးရင္ ဟင္းအိုးခ်လို ့ရပါၿပီ။ ငရုတ္သီးစိမ္းၾကိဳက္တတ္ရင္ ဟင္းအိုးခ်ခါနီး အုပ္လိုက္ပါ။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

မိုးေကာင္းသူ said...

အခ်ဥ္ဆုိ ဘာလုပ္လုပ္စားမယ္ကြယ္။ ဟုိေန႔က ပင္နီဆုိလာမွာ မန္က်ည္းသီးစိမ္း ေတာ႔ေတြ႔ခဲ႔တယ္။ မလတ္လုိ႔ မ၀ယ္ခဲ႔ဘူး။ ဒီကေနပဲ စားသြားမယ္ေနာ္။

rose of sharon said...

မန္က်ည္းသီးစိမ္းေၾကာ္ၾကိဳက္တယ္ တို႕ဖူးသုတ္လဲစားခ်င္တယ္...

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online