ကင္းပံုသီး အစပ္ခ်က္



ကင္းပံုသီးကို ထိပ္ႏွစ္ဖက္တိၿပီး ႏွစ္ၿခမ္းၿခမ္း (သို ့) ေလးစိတ္စိတ္ေပးပါ။
ဆားႏွင့္နာနာ နယ္ၿပီး ေရစင္ေအာင္ၿပန္ေဆးပါ။ ၾကက္သြန္နီ ကို ဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္းေထာင္းထားတာ ထည့္ပါ။ ၾကက္သြန္နီႏြမ္းလွ်င္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး (၁)လံုး ပါးပါးေသးေသးေလးေတြလွီးထည့္ၿပီး အႏွစ္လုပ္ပါ။
ငါးပိ၊ဆား၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့ထည့္ပါ။
ငရုတ္သီးအစိမ္းေတာင့္ကို (၃)ေတာင့္ေလာက္ေထာင္းထည့္ေပးပါ။
ငရုတ္သီးထည့္ထားလို ့အေရာင္တင္လံုးဝမထည့္ပါဘူး။ကင္းပံုသီးထည့္ပါ။
ကင္းပံုသီးႏူးေအာင္ ေရနည္းနည္းခ်င္းထည့္ေပးပါ။
ကင္းပံုသီးႏူးၿပီး ဆီၿပန္ရင္ စားလို ့ရပါၿပီေနာ္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

sskyaw said...

စားခ်င္စရာေလးဘဲ။ တစ္ခါမွ ကင္းပံုသီးကို အဲလိုမခ်က္စားဘူးဘူး။ ေနာက္မွ ခ်က္စားၾကည့္ဦးမယ္။ ခုေတာ့ သေရက်ျပီး ျပန္သြားသည္ :)

KYAW

subuueain said...

Thanks for visiting my blog sis! :)

ဇနိ said...

ႀကိဳက္မွာ ေသခ်ာတယ္။ စားခ်င္ပါဘိ အခု။
မဇနိ

nu-san said...

ေက်းဇူး ညီမေလးေရ.. အမမွာ အခုေလာေလာဆယ္ ကင္းပုံသီး ၁ ထုပ္ ရွိေနတယ္.. ညီမေလး ေျပာသလုိ ေၾကာ္စားၾကည့္မယ္... :)

စႏၵကူးေမ said...

အဲဒီကင္းပံုသီးကိုမစားရတာ ၅ ႏွစ္ေက်ာ္ပီ..
အတိတ္ေဟာင္းေလးၿပန္သတိရေအာင္မ်ား လုပ္ေနသလားစုဘူးေရ.. အိမ္ၿပန္တိုင္းလဲ ကင္းပံုသီးေရာင္းတာမေတြ႔ဘူး...အလုေတာ့အလြမ္း ေၿပ ပံုေလးဘဲငမ္းေတာ့မယ္

subuueain said...

မဇနိ၊မႏုစံ၊ကူးကူး လည္လည္ လာေပးတဲ့အတြက္ ေက်းဇူးပါရွင္။

ကိုလူေထြး said...

ကင္းပံုသီး ဘယ္မွာဝယ္လို ့ရလဲ ခင္ဗ်ာ...

subuueain said...

ကိုလူေထြး>>ကင္းပံုသီးကို jurong west st 42 ကwet market က ဝယ္ခဲ့ပါတယ္ရွင္။ စင္ကာပူကဆိုရင္ေတာ့ pennisular plaza မွာ အၿမဲတမ္းနီးပါး ဝယ္လို ့ရတတ္ပါတယ္ရွင္

K said...

can buy in little india also :-)

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online