ေနာက္တစ္မ်ိဳးလုပ္စားၿဖစ္တာကေတာ့ ပုစြန္ေတာသုတ္္ေလးပါ။
ပုစြန္ကို ဟန္ဟန္ပန္ပန္ သုတ္တာမဟုတ္ဘဲ ေလွာ္ၿပီးသားပုစြန္ကို သင့္ရံုလွီးၿပီး မန္က်ီးသီးမွည့္ရည္နဲ့ သုတ္တာမ်ိဳးေလးပါ။ အေၿပာင္းအလဲအရသာေလးရခ်င္ရင္ေတာ့ သုတ္စားၾကည့္ပါေနာ္။
မန္က်ီးသီးမွည့္ကို ေရေဆးၿပီးေရေႏြးေႏြးနဲ့ အႏွစ္လုပ္ယူပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္းကို မညက္တညက္ေထာင္းပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊နံနံ ပါးပါးလွီးထားပါ။
ပုစြန္နဲ့ အထက္ပါအစာပလာမ်ားေရာနယ္လိုက္ပါ။ဆား၊ငံၿပာရည္ ၊ၾကက္သားမႈန့္တို့ၿဖင့္ အရသာၿဖည့္စြက္ပါ။
ဆီမပါတဲ ့ အသုတ္တစ္မ်ိဳးပါေနာ္။
ေနာက္တစ္မ်ိဳးကေတာ့ ပုစြန္ကို မန္က်ီးသီးစိမ္းနဲ့ေၾကာ္္စားတာပါ။
မန္က်ီးသီးစိမ္းကို ထိပ္ႏွစ္ဘက္စိပ္ၿပီးေတာ့မွ ဆားထည့္ၿပီးညက္ညက္ေထာင္းပါ။
ပုစြန္ကို သန့္ရွင္းၿပီး ဆား၊နႏြင္းနယ္ၿပီး နည္းနည္းလွီးလိုက္ပါတယ္။
အေကာင္လိုက္ထည့္ခ်င္လည္းရပါတယ္ေနာ္။
ၾကက္သြန္နီ၊ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီသတ္ၿပီးအနံ့ေမႊးလာလွ်င္ မန္က်ီးသီးေထာင္း၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန့္၊ငါးပိအနည္းငယ္၊ဆား၊ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန့္၊ၾကက္သားမႈန့္ထည့္ပါ။
ပုစြန္ေရာထည့္ေမႊၿပီး ပုစြန္က်က္လွ်င္ သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီေနာ္။
ပုစြန္ငါးဆုပ္ဟင္းကေတာ့ ဓါတ္ပံုေတာ္ေတာ္မေကာင္းၿဖစ္သြားလို့ေနာက္တစ္ေခါက္ခ်က္စားမွ တင္ပါ့မယ္ေနာ္။
Online Persona
1 week ago
6 comments:
ေတာသုပ္ႀကိဳက္တယ္...မန္က်ည္းသီးလည္းႀကိဳက္တယ္
ပုဇြန္ကို မန္က်ည္းသီးစိမ္းနဲ႕ ခ်က္တာ စားဖူးေသးဘူး
သြားေရေတာင္ ယိုခ်င္တယ္တကယ္..
ပုဇြန္ေတာ႕ ဘယ္လုိလုပ္လုပ္ၾကိဳက္ တယ္
ဟုတ္...
ဒီမွာ ပုစြန္ေပါတယ္ မစုဘူးေရ..
နည္းေလးေတြ ေတြ႔ထားပီ ေနာက္ဆို
လုပ္စားလို႔ ရပီ။
ပုဇြန္ေတာသုပ္ဆုိတာေလး စိတ္၀င္စားတယ္ ညီမေရ.. လုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္.. :))
ထမင္းစားၿပီးယံုေလး မွ ေရာက္လာတာ နာတာပဲ။
သူငယ္ခ်င္းတစ္ေယာက္က ေျပာဖူးတယ္.. ဘေလာ့ေပၚက ဟင္းေတြလိုက္ခ်က္မလို႔ျပင္ေတာ့ ဘေလာ့ေတြေပၚမွာ အခ်ိန္အဆဘယ္ေလာက္လဲ မေရးထားလို႔ မခ်ိန္တတ္ဘူးတဲ့... အခ်ိန္အစေလးပါထည့္ေရးေပးရင္ ပိုအဆင္ေျပသြားမယ္ထင္တယ္... အဟီး.. ခ်က္ေနက်မဟုတ္တဲ့သူေတြအတြက္က မခ်ိန္တတ္ဘူးေလ...
ဒါနဲ႔ ပုစြန္ မန္က်ည္းသီးစိမ္းေၾကာ္ေလးက ၾကားတာနဲ႔တင္ သေရယိုေနျပီ.... ေန႔တိုင္းဒါေတြခ်ည္းပဲ ခ်က္စားေနရလို႔ ညစ္ေနတာ... ခုေတာ့ ဟင္းသစ္ေတြေတြ႔ျပီ...
Post a Comment