ေရမုန္ညင္း ရွမ္းသုတ္


Happy New Year ပါ။

ေရမုန္ညင္း ကို ေရေႏြးေဖ်ာ ၿပီး ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီး ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးပါးပါးလွီး၊
ဆား၊ ငံၿပာရည္၊ ၾကက္သားမႈန္႕၊ ဆီခ်က္၊ သံပုရာရည္ နည္းနည္းညွစ္ၿပီး
ပဲပုတ္ကင္ၿပီးေထာင္းထားတာ ထည့္သုတ္ပါတယ္။ အစပ္ၾကိဳက္ရင္ ငရုတ္သီးမႈန္႕ ထည့္သုတ္ပါ။
ရွမ္းပံုစား ဆိုင္က နည္းေလးပါ။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Iora said...

ေမ်ွာ္လိုုက္ရတာ။
စုုဘူးအိမ္ဟင္းေတြအားလံုုးသိပ္ၾကိဳက္။
အိုုင္အိုုရာ

Iora said...

ေမ်ွာ္လိုုက္ရတာ။
စုုဘူးအိမ္ဟင္းေတြအားလံုုးသိပ္ၾကိဳက္။
အိုုင္အိုုရာ

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

ေရမုန္ညင္းက ဘယ္လိုဟာလဲ ဆိုတာ စဥ္းစားမရျဖစ္ေနတယ္
မစားဖူးဘူးထင္တာဘဲ..
သုပ္ထားတာေလးၾကည္႕ရတာေတာ႔ စားလို႔ သိပ္ေကာင္းမဲ႔ ပံု..
သြားရည္က်ခ်င္လာျပီ း)

Cameron said...

ေရမုန္ညင္းကို ဟင္းရည္ပဲခတ္ေသာက္ဖူးတာ သုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္...။

Shinlay said...

စားၾကည့္ခ်င္ပါတယ္။

mabaydar said...

စားခ်င္စရာပါလား.. ၾကက္သားမုန္႔ဆိုတာက ဘယ္လိုအမုန္႔လဲ... အခ်ိဳမွဳန္႔အစားသံုးတာလား...

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online