ဘေလာ့လာ မိတ္ေဆြအေပါင္း မဂၤလာပါရွင္။
မေရးတာ ၾကာေနၿပီၿဖစ္တဲ႕ ဘေလာ့ေလးကို ဇရစ္ရိုးေလးနဲ႕ ဖုန္လာခါတာပါ။ :D
ဇရစ္ ကို ပင္နီစူးလားက ဝယ္လာပါတယ္။ (၁) စည္း ၁ ေဒၚလာနဲ႕ ၂ ေဒၚလာဖိုးေပါ့။
ကဲ.. စခ်က္ပါၿပီေနာ္။ ဇရစ္ကို လက္တစ္ဆစ္ စာေလာက္ လွီးၿဖတ္ပါတယ္။
အရိုးပိုင္းေလးေတြကို ဓါးေႏွာင့္ေလးနဲ႕ ထုပါတယ္။ ၿပီးေတာ့ ဇရစ္ေတြကို နႏြင္း နည္းနည္း ၊ဆားနည္းနည္း ထည့္ထားတဲ႕ ေရထဲမွာ အေစးကုန္ေအာင္ ခဏ စိမ္ထားပါတယ္။ ၿပီးမွ ေရစင္ေအာင္ ၿပန္ေဆးပါတယ္။
ၿပီးရင္ေတာ့ ထံုးစံအတိုင္း ၾကက္သြန္နီ ၊ ၿဖဴ ဆီသတ္ပါတယ္။
အေရာင္တင္၊ ငါးပိ အနည္းငယ္ ၊ ဆား ၊ ၾကက္သားမႈန္႕တို႕နဲ႕ အႏွစ္ေလး လုပ္ပါတယ္။
ၿပီးရင္ ဇရစ္ထည့္၊ ေရအနည္းငယ္ထည့္ၿပီး တည္ပါမယ္။ ဇရစ္ေလး ႏူးရင္ ဟင္းအိုးခ်လို႕ရပါၿပီေနာ္။
ဇရစ္ သိပ္မႏြမ္းခင္ ဟင္းအိုးခ်ပါေနာ္။
ဒါဆိုရင္ ရာသီစာ ဇရစ္ေၾကာ္ေလး စားၾကပါဦးေနာ္။ ကၽြန္မ ေမေမရဲ႕ favourite ဟင္းေလးပါ။ :)
စင္ကာပူမွ မိတ္ေဆြမ်ား ဇရစ္ရိုးေလးကို မက္ေမာတယ္ဆိုရင္ၿဖင့္ ပင္နီစူလာ ၃ထပ္က ေရႊအင္းဝနဲ႕မ်က္ေစာင္းထိုး ဆိုင္နာမည္ (ေရႊစင္ ထင္ပါရဲ႕) မွာ သြားေရာက္ဝယ္ယူၿပီး ရာသီစာေလး စားလိုက္ၾကပါဦးေနာ္။
Online Persona
1 week ago
7 comments:
ဖလံေတာင္ေမႊးမဟုတ္ဘူး၊ဇရစ္႐ိုးပါ။ကင္ပြန္းခ်ဥ္ရြက္နဲ.
ေရာၿပီးခ်ဥ္ရည္ဟင္းခ်က္စားလဲရတယ္။ခ်င္ေပါင္ရြက္နဲ.
ေရာေႀကာ္စားလဲခ်ြဲခၽြဲေလးနဲ.စားလို.ေကာင္းတယ္။
ဖလံေတာင္ေမႊးလဲပင္နီစူလာမွာရပါတယ္။
ဇရစ္ေရာဖလံေတာင္ေ၀ွးေရာစားခ်င္လိုုက္တာ။
ပံုုထဲကဟာဇရစ္ေနာ္။ မစားရတာၾကာလွျပီ။
(ဖလံေတာင္ေ၀ွးကပိုုျပီးအေရာင္ျဖဴျပီးဆူးမပါဘူး။
ဖလံေတာင္ေ၀ွးကအေပၚကအရြက္ေတြကိုုခြာျပီးျဖတ္ထုုတ္ ပစ္ရတယ္။
ေစ်းမွာဆုုိေအာက္ဖက္ေတြခြာထားျပီးထိပ္ဖက္ေတြခ်န္ထားေလ့ရွိတယ္။)
ဗိုုက္ေတာင္ဆာလာျပီ။
အိုုင္အိုုရာ
စုဘူးေရ အဲဒါ ဇရစ္...
ဖလံေတာင္ေဝွးေရာ ဇရစ္ေရာ မစားရတာ ၾကာေနၿပီ
စားခ်င္တယ္ :)
ဇရစ္နဲ႕ ဖလံေတာင္ေမႊး တူတူထင္ေနတာ။ ၿပင္လိုက္ပါၿပီေနာ္။ အားလံုး ေက်းဇူးပါ။ :)
ေက်းဇူး .. တို႔ လည္း ဇရစ္သိပ္ၾကိဳက္တာ..ဒီတပတ္ သြားဝယ္လိုက္ဦးမယ္
ဇရစ္ရိုးစားခ်င္တယ္စုဘူး...
အခ်ဥ္ဟင္းခ်က္စားလဲသိပ္ေကာင္း..
တို႔စရာလုပ္စားလဲေကာင္း....
စင္ကာပူမွာေနရတဲ့သူေတြကံေကာင္းတယ္သိလား..
စားခ်င္တာအကုန္ရတယ္.. း)
ဇရစ္ရုိးေလးစားခ်င္လိုက္တာ မစားရတာအေတာ္ေလးၾကာခဲ႔ၿပီ
Post a Comment