ပင္နီစူးလားကေန ဘူးရြက္ေလးတစ္ထုတ္ ဝယ္လာၿဖစ္ပါတယ္။ အရြက္ေလးေတြ သင္ၿပီး၊ အရိုးထဲက ႏုတဲ့အပိုင္းေလးေတြကိုပါ ၿဖတ္ယူထားပါတယ္။ ေရစင္စင္ေဆးၿပီး စစ္ထားပါတယ္။
အိုးတစ္လံုးထဲကို ငါးပိစိမ္းစား အနည္းငယ္၊ ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္႕၊ၾကက္သားမႈန္႕၊ၾကက္သြန္နီ ေလးစိပ္ၿခမ္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ဂ်င္း ဓါးၿပားရိုက္ထည့္ၿပီး ေရေႏြးထည့္ၿပီး ငါးပိနံ႕ေပ်ာက္သည္အထိဆူပြက္ေအာင္တည္ပါတယ္။
ငါးခူလိုမ်ိဳး အေကာင္ေသးေလးရွိရင္ေတာ့ ကင္ၿပီး အသားေလးဖဲ့ထည့္ရင္ ေကာင္းမွ ေကာင္းပါဘဲေနာ္။
ၿပီးရင္ေတာ့ ဘူးရြက္ခပ္ၿပီး သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီေနာ္။ ပံုထဲမွာ ဟင္းအိုးေပၚက ခ် ခ်ၿခင္းရိုက္လိုက္မိတာ အၿမဳပ္ေလးေတြေတာင္ မေပ်ာက္ေသးဘူး။ :)
Online Persona
2 weeks ago
5 comments:
ဘူးရြက္ဟင္းရည္ၾကိဳက္တယ္..ပုန္းရည္ၾကီးသုပ္နဲ႔ဆို လိုက္တယ္.. ဘူးရြက္ကို ျပဳတ္ျပီးသုပ္စားလည္း ေကာင္းတယ္ေနာ္..
စားခ်င္လိုက္တာေနာ္:(
ဘူးရြက္ကေလး လာေငးသြားတယ္..
ဗိုက္ဆာတယ္
ဘူရြက္ဟင္းခ်ိဳ ... စားခ်င္စဖြယ္ေလး။ ဟိုတစ္ေခါက္က ပင္နစူးလားမွာေတာ႔ေတြ႔တယ္။ သိပ္မလတ္လို႔ မ၀ယ္ခဲ႔ဘူး။ ငါးဖယ္ဆုတ္ဟင္း၊ ငါးအိုးကပ္ဟင္းေတြနဲ႔ လိုက္တယ္ေနာ္။
အစာလည္းေဆး,ေဆးလည္းအစာဆိုသလို
ဓတ္စာေဆးဟင္းတစ္ခြက္ပါပဲ။
အလြန္ၾကိဳက္႕ ႕ ႕ ႕
Post a Comment