အုန္းစိမ္းဂ်ယ္လီ ေလးပါ။ ပံုမွာ ၿပထားတဲ႕ ဂ်ယ္လီထုတ္ကို သူ႕အညႊန္းအတိုင္း ေရ (သို႕) အုန္းစိမ္းရည္ ထည့္ၿပီး ပြက္လာသည္အထိက်ိဳ ၿပီး ပံုစံခြက္ထဲထည့္ၿပီး အုန္းသီးဖတ္ေလးေတြ ၿခစ္ထည့္အေအးခံပါ။ သၾကားထည့္စရာမလိုပါဘူး။
ေရခဲေသတၱာရွင္းထားတဲ႕ အေၾကာ္ပါ။ ပုစြန္အစိမ္းအနည္းငယ္က်န္တာကို ေတာက္ေတာက္စင္းၿပီး ေၿပာင္းဖူး၊ နံနံပင္ေတာက္ေတာက္စင္း၊ အေၾကာ္မႈန္႕၊ ၾကက္ဥတစ္လံုးေခါက္ အရသာေလးစြက္ၿပီး ေၾကာ္ထားတာပါ။
ငါးက်ီးအစိုကို ဆား၊ နႏြင္းနယ္ၿပီး ၾကြတ္ၾကြတ္ေလး ေၾကာ္ထားတာပါ။
မႏၱေလး ေကာက္ညွင္းပဲေၾကာ္ေလးပါ။ kidney bean ပဲဘူးကို အေၾကာ္မႈန္႕နဲ႕ေရာၿပီး ေၾကာ္ထားတာပါ။
ဆီထမင္းေလးပါ။ ဒီမွာေရးဖူးပါတယ္ေနာ္။ ဒယ္အိုးထဲမွာ ခ်က္တာကေတာ့ အေကာင္းဆံုးပါဘဲ။
ဒီတစ္ပတ္အတြင္း ခ်က္စားၿဖစ္တာေလးေတြထဲက အခ်ိဳ႕ပါ။
Online Persona
2 weeks ago
1 comments:
ကုုိယ္လညး္ဟုုိးတပါတ္ကမႏၱေလးပဲေၾကာ္ေၾကာ္စားျဖစ္တယ္။ ဆီထမင္းမလုုပ္ျဖစ္တာၾကာသြားျပန္ျပီ။ ၾကည့္ျပီးစားခ်င္လာျပီ။
အိုုင္အိုုရာ
Post a Comment