ပုစြန္ဆိတ္ေလးေတြကို ေရေဆးၿပီးေလွာ္လိုက္ပါတယ္။ ကန္စြန္းရြက္၊ ၾကက္သြန္နီ(၁)လံုး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး(၂)လံုး၊ဆား၊နႏြင္း၊အေရာင္တင္၊ ငါးပိစိမ္းစားအနည္းငယ္၊ဆီနဲနဲထည့္ၿပီး ေလွာ္ထားတဲ ့ပုစြန္ဆိတ္ေသးေသးေလးေတြနဲ ့လံုးခ်က္ ခ်က္ထားတာပါ။
15June25
4 days ago
You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "
0 comments:
Post a Comment