မွ်စ္ခ်ဥ္ေၾကာ္


ႏုတ္ႏုတ္ေလးေတြစိပ္ထားတဲ့မွ်စ္ခ်ဥ္ေလးေတြကို
ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္႕မ်ားမ်ားနဲ႕ ေၿခာက္ေၿခာက္ေလး ေၾကာ္စားတဲ႕ ဟင္းရံ တစ္မ်ိဳး ၿဖစ္ပါတယ္။

ၾကက္သြန္နီနဲ႕ၾကက္သြန္ၿဖဴကိုခပ္ႏုတ္ႏုတ္လွီးၿပီးဆီသတ္ပါတယ္။
ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္႕၊ငါးပိ၊ ၾကက္သားမႈန္႕၊ဆား၊ စတာေတြကို( မွ်စ္ခ်ဥ္ အနည္းအမ်ားေပၚမူတည္) ထည္႕ပါ။


မီးဖိုေပၚမွာ ခဏေမႊၿပီးမွ မွ်စ္ခ်ဥ္ထည့္ပါ။ ေၿခာက္ေၿခာက္ေလး စားခ်င္ရင္ ၾကာၾကာ ေၾကာ္ပါေနာ္။

အစပ္ေၾကာ္မယ္ဆို ဟင္းအိုးခ်ခါနီးမွ ငရုတ္သီးၾကမ္းမႈန္႕ထည္႕ၿပီးႏွံ႕ေအာင္ေမႊပါေနာ္။

အသားဟင္းတစ္မ်ိဳးမ်ိဳး၊ ပဲနီေလး ဟင္းခ်ိဳတို႕ ႏွင့္လိုက္ဖက္ ၿပီးမွ်စ္ခ်ဥ္ဖတ္ေလးေတြက
ဝါးလိုက္ရင္ ထုတ္ထုတ္... ထုတ္ထုတ္နဲ႕အလြန္အရသာ ရွိပါတယ္။
သံုးေဆာင္ၾကည့္ပါေနာ္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

မွ်စ္ခ်ဥ္ေတာ႔ ဘယ္လိုလုပ္လုပ္ၾကိဳက္တယ္
စားၾကည္႕ဦးမယ္

Snow said...

မွ်စ္ေၾကာ္ေလး ေတြ႔ျပီး စားခ်င္စိတ္ ေပါက္သြားျပီ။ တစ္ရက္ရက္ ခ်က္စားဦးမွပဲ။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online