ပုစြန္ထုတ္ဆီၿပန္ ရာဇဝင္ေလးက ေတာ့ မင္းဒင္ရဲ႕ သက္ခိုင္ ဖတ္တုန္းက ခ်က္စားၿဖစ္ခဲ႕တာပါ။
ပုစြန္ထုတ္ခ်က္ရင္ ကၽြန္မက ဘယ္ေတာ႕မွ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႕ ဂ်င္းမထည့္ပါဘူး။ သက္ခိုင္ထဲမွာ ပုစြန္ထုတ္ကို ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းလိုက္ ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ အဝိုင္းေလးေတြကပ္ၿပီး ဆီၿပန္ခ်က္ထားတာကို ဖတ္ရင္းနဲ႕ စားခ်င္စိတ္ၿဖစ္လာလို႕ ခ်က္စားၿဖစ္တာပါ။
ပုစြန္ထုတ္ကို ထံုးစံအတိုင္း ေခ်းေၾကာင္းထုတ္၊ ေခါင္းၿဖဳတ္ၿပီး ဆား၊ နႏြင္းနယ္ထားပါတယ္။
ၾကက္သြန္နီကို ဆီမ်ားမ်ား ထည့္ၿပီး ေၿခာက္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴကို ပါးပါးလွီးထည့္ ၊အေရာင္တင္မႈန္႕ထည့္ၿပီး ပုစြန္ထည့္ပါတယ္။
ဟင္းအိုးခ်ခါနီး ပုစြန္ေလးေကြးမွ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းလိုက္လွီးတာေလးနဲ႕ နံနံပင္ အုပ္ ၊ အေပါ့အငန္ေလး ၿမည္းၿပီး ၾကက္သားမႈန္႕ေလးနည္းနည္းထည့္ပါတယ္။ yummy...
Online Persona
1 week ago
1 comments:
ပုဇြန္ကို ဘယ္လိုျဖစ္ျဖစ္ၾကိဳက္တယ္
ဘယ္ႏွေကာင္စားစား မဝဘူး
ခုလည္း သြားရည္ေလး သိမ္းျပီး ျပန္သြားရတယ္
Post a Comment