ၿမဴရြက္သုတ္


ေဆာင္းတြင္းမွာမွစားရတဲ့ ရာသီစာေလးပါေနာ္။ အိမ္က ပို့ေပးလိုက္တာပါ။
ၿမဴရြက္ အရိုးရင့္တာေလးေတြကို လက္ေလးနဲ့ဆိတ္ၿပီး သဲေတြစင္ေအာင္ ေရစင္စင္ေဆးပါတယ္။
ၿပီးရင္အိုးထဲကို ေရထည့္တည္ၿပီး ေရေႏြးဆူလာရင္ ၿမဴရြက္ကို မီးဖိုေပၚမွာ ၿပဳတ္ပါတယ္။
အရြက္ႏူးၿပီဆိုမွ ေရေအးစင္စင္ေဆး၊ ေရညွစ္ၿပီး လွီးပါတယ္။ၾကက္သြန္နီကို ပါးပါးလွီးၿပီး
မမႊန္ေအာင္ေရ ခဏစိမ္ထားပါ။ ေၿမပဲဆံေထာင္း၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ ဆီခ်က္၊ဆား၊ ငံၿပာရည္၊
ၾကက္သြန္နီ ေရစင္စင္ညွစ္ၿပီး ထည့္သုတ္စားႏိုင္ပါတယ္။ ငရုတ္သီးေတာင့္ေလးကိုက္ၿပီး ေရေႏြးၾကမ္းေလးနဲ့ေသာက္လိုက္ပါေနာ္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

moemoestar said...

စုဘူးရဲ ့ေမေမက ေတာ္လိုက္တာ၊
၊ၿမဴရြက္ေတာင္ရေအာင္ပို ့ေပးတယ္ေနာ္...
ၿမဴရြက္သုပ္ေလးက စားခ်င္စရာေလး၊ႀကိဳက္တယ္...

ပြင္႔ၿမဳးဇင္ said...

ၿမဴရြက္သုပ္ကို စစ္ကိုင္းေတာင္မွာ ၀ယ္စားဖူးတယ္... စိမ္႔ေနတာပဲ... စားခ်င္လိုက္တာေနာ္..

ThuHninSee said...

တစ္ခါမွမျမင္ဖူးဘူး..ေကာင္းလား။

subuueain said...

ၿမဴရြက္သုတ္က စားလို့ေကာင္းတယ္မမြန္။ မမိုးနဲ့ မပြင့္ၿမဴး သိတယ္ :)

လံုမေလး said...

ျမဴရြက္သုပ္ေလးစားေကာင္းတယ္ေနာ္
ျပင္ဦးလြင္မွာနဲ႔ က်ခင္ျပည္နယ္ဖက္မွာဆို
ေဆာင္းတြင္းျမဴရြက္ေတြေပါမွေပါ
ဒီယူအစ္မွာလဲ လမ္းေဘးေတြမွာ ေပါက္တယ္

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online