ၿမန္ဆန္ၿပီး စားလို့ေကာင္းတဲ့ ဟင္းေလးပါ။
အေကာင္ၾကီးရင္ အခံြခၽြတ္ရတာလည္း ၿမန္တယ္ေလ။
ပုစြန္ကို အခြ ံ မခၽြတ္ခင္ ေရေဆးလိုက္ၿပီးမွ အခြံခၽြတ္ၿပီး
ေနာက္ေက်ာက အစာေဟာင္းလမ္းေၾကာင္းေလးကို ထုတ္ပါတယ္။
ဆား၊နႏြင္းေလးသင့္ရံုနယ္ၿပီးႏွပ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီကို ဆီႏိုင္ႏိုင္နဲ့ဆီသတ္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္ၿဖဴေထာင္းထားတာေလးထည့္ၿပီးအနံ့ေမႊးလာရင္
ဆားအနည္းငယ္နဲ့အေရာင္တင္မႈန့္ထည့္ပါ။
ခဏေနေတာ့ ပုစြန္ထည့္လိုက္ပါ။
'ပုစြန္ေကြး' ဆိုတဲ့အတိုင္း ခဏေလးနဲ့ က်က္ပါတယ္ေနာ္။
ကၽြန္မတို့အိမ္မွာေတာ့ ပုစြန္ထုပ္ဆီၿပန္ခ်က္ရင္
ေရွာက္သီးသုပ္၊ ၾကာဇံဟင္းခါးနဲ့ ဟင္းစပ္ပါတယ္ :-)။
သံုးေဆာင္ၾကည့္ပါေနာ္။
Online Persona
2 weeks ago
7 comments:
စားခ်င္စရာ ။ My favourite!!!
စုဗူးေလးေရ
ပုစြန္ဆီျပန္ေရာ၊ ေရွာက္သီးသုပ္ေရာ၊ ၾကာဆံဟင္းခါးေရာ စားမယ္ေနာ္။ ေရွာက္သီးသုပ္ကုိ ပုိလြမ္းတယ္။ တစ္ပြဲပုိ႕ေပးပါေနာ္။
စုဗူးေရ...
ပုဇြန္ဆီျပန္က ခ်က္ရတာလည္းျမန္ၿပီး
စားလို ့လည္းေကာင္းလို ့ၾကိဳက္တယ္...
ေအးဟယ္...စားခ်င္စရာေလးေနာ္..စုစုဗူးဗူးရယ္
မတည္႔လုိ႔ ပုစြန္အဲောလက္အေကာင္ႀကီးတာေတာင္
မစားရတာၾကာၿပီ။ တစ္ေကာင္ေလာက္စားရင္
ရမွာပါ။ ခ်က္စားအုံးမယ္။
း)
ေရွာက္သီးသုပ္ ငရုပ္သီးစပ္စပ္နဲ႕ တပြဲေပးပါ...
းဝ)
မဂၤလာပါ..
ပုဇြန္ဆီျပန္ကေတာ့ စားလုိ႕လဲေကာင္း၊ ခ်က္ရတာလဲ ျမန္ပါ့ေနာ္။ ခဏခဏ ခ်က္စားျဖစ္ပါတယ္။
ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ ပုဇြန္ဆီျပန္ နဲ႕ အညာပဲေလွာ္ ရယ္.. ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းေလးရယ္..တြဲဖက္သံုးေဆာင္တယ္.. :) :)..
ခင္မင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး
ေရွာက္သီးသုပ္ပဲ စားခ်င္တယ္။ မမေရ..။
Post a Comment