ထမင္းစားၿမိန္ေစတဲ့ ဟင္းရံေလးတစ္မယ္ပါ။
သရက္သီးေလးကို ထိပ္တိၿပီး နာရီဝက္ ၊ တစ္နာရီ ခန့္ေရစိမ္ထားပါ။
အခြံႏႊာၿပီး အေၿမာင္းေလးေတြစိပ္ၿပီး ေထာင္းရလြယ္ကူေစရန္ ခပ္ေသးေသးေလးေတြလွီးပါ။
ငရုတ္ဆံုထဲမွာ ခပ္ေသးေသးလွီးထားေသာ သရက္သီးေလးမ်ားကို ထည့္ၿပီး ေထာင္းပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္းႏွင့္ၾကက္သြန္ၿဖဴ ကိုေလွာ္ၿပီး ေထာင္းပါ။
ေၿမပဲဆံေထာင္း၊ ငါးပိကင္ ၊ပုစြန္ေၿခာက္ ေရာထည့္ေထာင္းပါ။
အရသာအတြက္ ဆားေလး ၊ ၾကက္သားမႈန္ ့ေလး ၿဖည့္စြက္ၿပီး
ဆီစိမ္း(သို့) ဆီခ်က္ ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ ဆမ္းပါ။
အစပ္ၾကိဳက္လွ်င္ အေရာင္လည္းလွေစရန္ ငရုတ္သီးမႈန္ ့ထည့္နယ္ႏိုင္ပါတယ္ရွင္။
အေပၚက နံနံပင္နဲ ့ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ေလး ၿဖဴးထားတာပါ။
သံုးေဆာင္ၾကည့္ပါေနာ္။
Online Persona
2 weeks ago
7 comments:
ေကာင္းမဲ႕ပဳံ ခ်ဥ္စပ္ သြားေတြ ႕်က်ိန္း ဂလု.
စုဘူးေရ ႕ ႕ ႕
အရမ္းကုိ ထမင္းျမိန္မွာ ေသခ်ာတယ္။ အရမ္းၾကိဳက္တာ။ မမကြမ္ေနာက္ကေန ကပ္ျပီး လုိက္စားေနတာ ႏွစ္အိမ္ရွိျပီ။ ဟိဟိ
ရွဴးရွဴး ရွဲရွဲ နဲ ့စားျမိန္မွာပဲေနာ္.
ၾကိဳက္ပါတယ္ ... သရက္သီးေထာင္း ... စားခ်င္စဖြယ္ေလး ...အိမ္မွာခဏခဏ ေထာင္းစားတယ္။ ၀က္သားနီခ်က္တို႕ ဘာတို႕နဲ႕ဆို သိပ္လိုက္။
အိမ္မွာေတာ႔ ေမႊးေအာင္ ပဲဆီစိမ္းေလးဆမ္း၊ ၾကက္သြန္နီေလးေတြ အစိမ္းလွီးထည္႔တယ္။
သရက္သီးမေထာင္းတတ္ဘူး..အရည္ေတြစင္လို႔
စားရတာေတာ႔ သိပ္မခ်ဥ္ရင္ ႀကိဳက္တယ္
အရမ္းေကာင္းမွာေသခ်ာတယ္
အရမ္းႀကိဳက္တာ မမေရ..
အသံႀကားးတာနဲ႔ သြားရည္ေတြၿမိဳခ်ရတာ အေမာပါပဲ..။
Post a Comment