ပဲၿပားအစာသြတ္


ေပၚမလာအေတာ္ၾကာေနရာကေန ေန ့လည္ေန့ခင္းအစာေၿပ ေရေႏြးၾကမ္းေလးနဲ ့
တြဲစားဖို ့ပဲၿပားအစာသြတ္ေလးနဲ့ အတူ ၿပန္ေပၚလာပါၿပီ။:)
ပဲၿပားကို ၿတိဂံပံုေလး လွီးၿပီး အစာသြတ္ရန္ဓါးရာေလး ေပးပါ။
ပဲၿပားကိုဆားအနည္းငယ္၊ ၾကက္သားမႈန္ ့အနည္းငယ္ထည့္နယ္ၿပီးေၾကာ္ပါ။
အစာသြတ္တာကေတာ့ မိမိအၾကိဳက္ကိုလိုက္ၿပီး လုပ္ပံုလုပ္နည္းကြဲၿပားႏိုင္ပါတယ္။
ကၽြန္မကေတာ့ ပထမဦးစြာ ၾကက္သြန္နီၾကက္သြန္ၿဖဴကို ပါးပါးလွီးၿပီးေၾကာ္ပါတယ္။
ပုစြန္ ၅ ေကာင္ေလာက္ကို ေရေဆးအခြံခႊာၿပီး ေလွာ္လိုက္ပါတယ္။
ၿပီးေတာ့ေတာက္ေတာက္စင္းပစ္ပါတယ္။
အခ်ဥ္အရသာအတြက္ မန္က်ီးႏွစ္ပ်စ္ပ်စ္္ေဖ်ာ္ထားပါတယ္။
ၿပီးရင္ေဖ်ာ္ထားတဲ့မန္က်ီးႏွစ္ပ်စ္ပ်စ္ထဲကို ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊နီေၾကာ္၊ ပုစြန္ေတာက္ေတာက္စင္း၊ငရုတ္သီးပါးပါးလွီး၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန့္၊ၾကက္သားမႈန့္၊ဆားတို့နဲ့ အရသာၿပင္ဆင္ၿပီး ခပ္ပ်စ္ပ်စ္အႏွစ္ကို ပဲၿပားထဲကို အစာသြပ္္ႏိုင္ပါၿပီေနာ္... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

လုလု said...

တုိ႕ေဒသက အစားအစာေလး
အျမတ္တႏုိးနဲ႕ လုပ္ေကၽြးတဲ့ စုဘူးေလးကုိ သိပ္သိပ္ခ်စ္
အရမ္းေက်းဇူးတင္တယ္ေနာ္ ညီမေလးေရ
စားသြားျပီေနာ္
ခ်စ္တဲ့
မမလု

စူးႏြယ္ေလး said...

အ၀လာစားသြားတယ္ေနာ္

ေဆာင္းႏွင္းရြက္ said...

အဲ့ဒါ အရမ္းၾကိဳက္တာ ....

အၿမင္နဲ႕ စားသြားလိုက္ပါတယ္ ... :)

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online