မာလာဟင္းအႏွစ္ထုတ္


မာလာဟင္း အႏွစ္ကို ေမးၿမန္းၾကသူမ်ားအတြက္ မာလာဟင္းအႏွစ္ထုတ္ပံုကို တင္လိုက္ပါတယ္။
အထုတ္အေရာင္က အနီေရာင္ပါ။ ဓါတ္ပံုထဲက အတိုင္းပါ။ ေရွ့ကအရုပ္ပံု ေလးက
ၾကက္ပံု၊ငါးပံု နဲ ့ဓါတ္ပံုထဲကလို ပံုေလးရယ္ ေစ်းကြက္ထဲမွာ (၃) မ်ိဳးေတြ ့ဖူးပါတယ္။
အားလံုးအရသာမကြာပါဘူး။ မာလာဟင္းအတြက္ သံုးလို ့ရပါတယ္။
ကၽြန္မ ကိုယ္တိုင္ (၃)မ်ိဳးလံုးသံုးဖူးပါတယ္။ singapore မွာဆိုရင္ေတာ့ pennisular မွာ
ငါးပံုတံဆိပ္ေလးနဲ ့ဝယ္လို ့ရပါတယ္။ ေရးထားတာေတြကေတာ့ englishလို
မဟုတ္လို ့မဖတ္တတ္ပါဘူး။ ဘယ္လို သုံးရမယ္ဆိုတာပဲ english လိုေရးထားပါတယ္။
ၿမန္မာႏိုင္ငံမွာ အိမ္ေတြကေန တပိုင္တႏိုင္ခ်က္ေရာင္းတဲ့ အႏွစ္ထုတ္ေတြမွာ ေတာ့
မာလာဟင္းအႏွစ္ကို (spicy vegetable paste) လို ့ေရးတာ ၿမင္ဖူးပါတယ္။ ဒီေလာက္ဆိုရင္ မာလာဟင္းအႏွစ္ထုတ္ကို ေမးၾကတဲ့မိတ္ေဆြ အားလံုး
အဆင္ေၿပမယ္လို ့ေမွ်ာ္လင့္ပါတယ္ရွင္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

စူးႏြယ္ said...

ေက်းဇူးအမ်ားႀကီးတင္ပါတယ္ စုဘူးေရ..
စမ္းၿပီး ၀ယ္ၾကည့္ဦးမယ္။ လုပ္ျဖစ္ရင္ ေျပာမယ္ေနာ္..
အိမ္ျပန္လည္မယ္ဆိုေတာ႔ အားက်တယ္.
တို႔ေတာ႔ ျပန္ႏိုင္ေသးဘူး.
စားစရာေတြ မ်ားမ်ားစားခဲ႔

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online