မုန္လာဥနဲ့ငါးနဲ့ကို နယ္စားေလးခ်က္ထားတာပါ။
ဟင္းခိိ်ဳသက္သက္ေတာ့မဟုတ္ပါဘူး။ ရည္လည္ဆီလည္ေလးပါ။
မုန္လာဥကို အခြံႏႊာၿပီး မိမိႏွစ္သက္သလိုလွီးထားပါ။ေရေဆးၿပီး စစ္ထားပါ။
ငါးအသားကို ေရေဆးၿပီး သင့္ေတာ္ရံုတံုးထားေသာ အတုံးေလးေတြကို ဆား၊နႏြင္းနယ္ၿပီး ႏွပ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ ဆီီီႏိုင္ႏိုင္သတ္ၿပီး အနံ့ေမႊးလာလွ်င္ ဂ်င္းနဲ့ၾကက္သြန္ၿဖဴေထာင္းထားတာေလးကို မ်ားမ်ားေလးထည့္ၿပီး ေမႊပါ။ ဂ်င္း၊ၾကက္သြန္ၿဖဴနံ ့ေမႊးလာလွ်င္ဆား၊နႏြင္း အေရာင္တင္ႏွင့္ ငါးထည့္ပါ။
ငါးကိုသူ့ေရေလးႏွင့္သူ အရင္လံုးၿပီးမွ ငါးပိေလးအနည္းငယ္ေရေဖ်ာ္ထည့္ပါ။ ေနာက္မုန္လာဥထည့္ ေရနည္းနည္းခ်င္းထည့္ၿပီးတည္ပါ။ ၾကက္သားမႈန့္ႏွင့္ ငံၿပာရည္ကို အေပါ့အငန္အတြက္သံုးထားပါတယ္။
မုန္လာဥႏူးခါနီးမွ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ေလးစိတ္စိပ္ (သို့) အကြင္းေလးေတြလွီးၿပီးထည့္ပါ။ အခ်ဥ္အရသာၾကိဳက္လွ်င္ ေရွာက္သီးညွစ္ (သို့) မန္က်ီးႏွစ္ေရေႏြးေလးေဖ်ာ္ၿပီးထည့္ႏိုင္ပါတယ္ရွင္။
ဟင္းအိုးခ်ခါနီးမွ နံနံပင္ေလး အုပ္လိုက္ပါတယ္။
ကၽြန္မေဖေဖရဲ ့ favorite dish ေလးပါ။
ငါးပိေထာင္းေလးနဲ ့တြဲဖက္သံုးေဆာင္ပါတယ္ရွင္။ :)
Online Persona
2 weeks ago
9 comments:
တုိ႕နဲ႕ ဟင္းတူပါတယ္ကြယ္
တုိ႕လည္း ဒီေန႕ မုန္လာဥနဲ႕ ငါးကုိ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းခ်က္ပါတယ္
ငါးနီတူေျခာက္ေၾကာ္ေလးနဲ႕
ပဲျပားပဲဆီေပါင္းေလးနဲ႕ပါကြယ္
တုိ႕စရာက ဆတ္လတ္ရြက္နဲ႕ မုန္လာဥနီပါကြယ္
လုလု
ဟင္းေကာင္းေတြစားေနလိုက္ၾကတာ။ နဲနဲ ေကြ်းပါ။
အဲဒီလိုခ်က္လို႔ရတဲ့ မုန္လာဥ ၀ယ္လို႔ မရဘူးရယ္။ မုန္လာဥေတြက အႀကီးႀကီး၊ ေနာက္ၿပီး အေပၚမွာ အရြက္လည္း မပါဘူး။
စုဘူးေရ..မုန္လာဥနဲ႔ငါး...ကူးလဲၾကိဳက္တယ္.. း)
စုဘူးေရ...
မုန္လာဥဟင္းႀကိဳက္တယ္...
ငါးပိေထာင္းေလးနဲ ့လိုက္တယ္ေနာ္...
ဟင္းကိုအဲလိုေလးခ်က္စားရတာ ဆီနဲနဲ အရည္က်ဲက်ဲ အရမ္းၾကိဳက္တယ္
စားေကာင္းမယ့္ပံုဘဲေနာ္။ ကြ်န္မက ဘာခ်က္ခ်က္ နည္းနည္းေတာ့ အဆင္ေျပတယ္။
ဒါေပမယ့္
အခ်ဥဟင္းဆို မ်ားမ်ား အဆင္မေျပဘူး။
း(
မ်ားေသာအားျဖင့္ လံုး၀ အရသာမရွိဘူး။
ခုေတာ့ အမ်ားၾကီးစားသြားတယ္ေနာ္
စုဘူးေရ...ကိုယ့္အႀကိဳက္ဟင္းေတြ႔လို႔ လာငမ္းသြား တယ္ေနာ္...တို႔လည္း ၾကက္သား နဲ႔ မုန္လာဥ ေရလည္ ဆီလည္ေလး ခ်က္စားေလ့႐ိွတယ္...စားသြားၿပီေနာ္...:))
Post a Comment