ၾကက္အၿမစ္ (သို့) ဘဲအၿမစ္ကို ေရၿဖင့္ စင္စင္ေဆးပါ။
အတံုးေသးေသးတံုးၿပီး ဆား၊နႏြင္း၊ ငံၿပာရည္နယ္ၿပီး ခဏထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴမ်ားမ်ားကို မညက္တညက္ေလးေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါ။
အရသာနယ္ထားေသာအၿမစ္မ်ားထည့္ၿပီး ေရနည္းနည္းခ်င္းထည့္ၿပီး ႏူးေအာင္ထည္ပါ။
အၿမစ္ႏူးခါနီးမွ ၾကက္ဥတစ္လံုးေခါက္ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ၾကက္သားမႈန့္ေလးထည့္ အေပါ့အငံၿမည္းၿပီး ဟင္းအုိးခ်ကာနီးမွ ငရုတ္သီးစိမ္း အပြေတာင့္ ထက္ၿခမ္းခြဲေလးအုပ္လိုက္ပါ။ ဆီၿပန္ဟင္းမစားခ်င္တဲ့ေန့ေတြမွာ ထမင္းၿမိန္ေဆးေလးပါေနာ္။
Online Persona
2 weeks ago
9 comments:
ေဟးးး
တုိ႕ ပထမေဟ့။ ၾကက္ျမစ္ကုိ အရမ္းၾကိဳက္တာ၊ ဘယ္လုိခ်က္ခ်က္ၾကိဳက္တယ္၊ အခုစုဗူးခ်က္တဲ့ စတုိင္လ္ေလးကေတာ့ အဆန္းေလးေနာ္။ စားသြားတယ္ေနာ္။
ခ်စ္ခင္စြာျဖင့္
လုလု
မမလု ပထမဦးသြားတယ္..
ကူးလဲၾကိဳက္တယ္ေလ..
ဒီလိုမ်ိဳးေတာ့မစားဖူးေသးဘူး...
စုစုဗူးဗူးေရ.. ငါးသေလာက္တစ္အုိးနဲ႔ ထားခ႔ဲတာ အခုမွျပန္ေပၚလာေတာ႔တယ္။ ေမွ်ာ္ေနတာ။
စုဘူးအိမ္ ေရ
ၾကက္ျမစ္ ဟင္းဆန္းေလး အတြက္ ေက်းဇူးပါေနာ္ က်ေနာ္ က အသဲ လံုးဝမႀကိဳက္ အျမစ္ဘဲႀကိဳက္
ခင္မင္စြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး
အျမစ္ပဲလား.. အသည္းေကာ မပါဘူးလား... အသည္းကို ပိုၾကိဳက္တာ.. :)
အျမစ္ၾကိဳက္တယ္...အသဲမႀကိဳက္ဘူး....ၾကက္ဥေလးနဲ႔ စုဘူးလို ေၾကာ္စားၾကည့့္ဦးမယ္
ဝါး ေႀကာ္စားႀကည္႔အံုးမယ္..မမေရ..
စားခ်င္စရာႀကီးေနာ္..။
အရမ္းၾကိဳက္တယ္ဗ်ိဳ႕
မဂၤလာပါ...
ၾကက္ျမစ္ေၾကာ္ ကေတာ့ အၾကိဳက္ေပါ့ဗ်ာ...
ခဏခဏလဲ စားျဖစ္တယ္.. ေက်းဇူး..
ခင္မင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး (အညာေျမ)
Post a Comment