ၾကက္အၿမစ္ (သို့) ဘဲအၿမစ္ကို ေရၿဖင့္ စင္စင္ေဆးပါ။
အတံုးေသးေသးတံုးၿပီး ဆား၊နႏြင္း၊ ငံၿပာရည္နယ္ၿပီး ခဏထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴမ်ားမ်ားကို မညက္တညက္ေလးေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါ။
အရသာနယ္ထားေသာအၿမစ္မ်ားထည့္ၿပီး ေရနည္းနည္းခ်င္းထည့္ၿပီး ႏူးေအာင္ထည္ပါ။
အၿမစ္ႏူးခါနီးမွ ၾကက္ဥတစ္လံုးေခါက္ထည့္ၿပီးေမႊပါ။
ၾကက္သားမႈန့္ေလးထည့္ အေပါ့အငံၿမည္းၿပီး ဟင္းအုိးခ်ကာနီးမွ ငရုတ္သီးစိမ္း အပြေတာင့္ ထက္ၿခမ္းခြဲေလးအုပ္လိုက္ပါ။ ဆီၿပန္ဟင္းမစားခ်င္တဲ့ေန့ေတြမွာ ထမင္းၿမိန္ေဆးေလးပါေနာ္။
အစ္စရေးက ရာဖာကို လေကြောင်းမှ တိုးမြှင့်တိုက်ခိုက်
11 hours ago
9 comments:
ေဟးးး
တုိ႕ ပထမေဟ့။ ၾကက္ျမစ္ကုိ အရမ္းၾကိဳက္တာ၊ ဘယ္လုိခ်က္ခ်က္ၾကိဳက္တယ္၊ အခုစုဗူးခ်က္တဲ့ စတုိင္လ္ေလးကေတာ့ အဆန္းေလးေနာ္။ စားသြားတယ္ေနာ္။
ခ်စ္ခင္စြာျဖင့္
လုလု
မမလု ပထမဦးသြားတယ္..
ကူးလဲၾကိဳက္တယ္ေလ..
ဒီလိုမ်ိဳးေတာ့မစားဖူးေသးဘူး...
စုစုဗူးဗူးေရ.. ငါးသေလာက္တစ္အုိးနဲ႔ ထားခ႔ဲတာ အခုမွျပန္ေပၚလာေတာ႔တယ္။ ေမွ်ာ္ေနတာ။
စုဘူးအိမ္ ေရ
ၾကက္ျမစ္ ဟင္းဆန္းေလး အတြက္ ေက်းဇူးပါေနာ္ က်ေနာ္ က အသဲ လံုးဝမႀကိဳက္ အျမစ္ဘဲႀကိဳက္
ခင္မင္စြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး
အျမစ္ပဲလား.. အသည္းေကာ မပါဘူးလား... အသည္းကို ပိုၾကိဳက္တာ.. :)
အျမစ္ၾကိဳက္တယ္...အသဲမႀကိဳက္ဘူး....ၾကက္ဥေလးနဲ႔ စုဘူးလို ေၾကာ္စားၾကည့့္ဦးမယ္
ဝါး ေႀကာ္စားႀကည္႔အံုးမယ္..မမေရ..
စားခ်င္စရာႀကီးေနာ္..။
အရမ္းၾကိဳက္တယ္ဗ်ိဳ႕
မဂၤလာပါ...
ၾကက္ျမစ္ေၾကာ္ ကေတာ့ အၾကိဳက္ေပါ့ဗ်ာ...
ခဏခဏလဲ စားျဖစ္တယ္.. ေက်းဇူး..
ခင္မင္စြာျဖင့္
ကိုမ်ဳိး (အညာေျမ)
Post a Comment