ငရုတ္သီး အေတာင့္ရွည္ေလးမ်ားကို ခရမ္းသီးႏွပ္ သလိုႏွပ္သလိုႏွပ္စားလို ့ေကာင္းပါတယ္။
ငရုတ္သီး၊ ပုစြန္ေျခာက္၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ငါးပိ တို ့လိုအပ္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ ကိုဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ ႏြမ္းေသာအခါ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ငါးပိ၊ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္ ့၊ အေရာင္တင္မႈန္ ့၊ ဆား အနည္းငယ္တို ့ထည့္ ့ၿပီး အႏွစ္လုပ္ပါ။
ငရုတ္သီးကို အစာဝင္ေစရန္ အနည္းငယ္ၿခမ္းေပးပါ။အဆံုးထိ မၿခမ္းပါဘူး။
ငရုတ္သီးကို အႏွစ္ထဲသို ့ထည္ ့ၿပီးေမႊပါ။
ငရုတ္သီး ႏြမ္း လ်ူင္ စားလို ့ရပါၿပီ ရွင္။
ငရုတ္သီး၊ ပုစြန္ေျခာက္၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ငါးပိ တို ့လိုအပ္ပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ ကိုဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ ႏြမ္းေသာအခါ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ငါးပိ၊ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္ ့၊ အေရာင္တင္မႈန္ ့၊ ဆား အနည္းငယ္တို ့ထည့္ ့ၿပီး အႏွစ္လုပ္ပါ။
ငရုတ္သီးကို အစာဝင္ေစရန္ အနည္းငယ္ၿခမ္းေပးပါ။အဆံုးထိ မၿခမ္းပါဘူး။
ငရုတ္သီးကို အႏွစ္ထဲသို ့ထည္ ့ၿပီးေမႊပါ။
ငရုတ္သီး ႏြမ္း လ်ူင္ စားလို ့ရပါၿပီ ရွင္။
0 comments:
Post a Comment