ငါးသေလာက္ ႏွင့္ ပဲပင္ခ်ဥ္ သုတ္ကေတာ ့ ၿမန္မာႏုိင္ငံၿပန္တုန္းကစားၿဖစ္ခဲ့တဲ့ ဟင္းေလးပါ။
ကၽြန္မတို ့အိမ္မွာ ငါးသေလာက္ဟင္း မခ်က္ၿဖစ္တာ ေတာ္ေတာ္ေလးၾကာပါၿပီ။
ကၽြန္မတို ့အိမ္မွာ ငါးသေလာက္ဟင္း မခ်က္ၿဖစ္တာ ေတာ္ေတာ္ေလးၾကာပါၿပီ။
အေဖနဲ့မတဲ့ေတာ့အိမ္မွာမခ်က္ၿဖစ္တာပါ။ ငါးသေလာက္ေပါင္းစားခ်င္ရင္ ဆိုင္ကဝယ္ၿပီး ခိုးၿပီးစားရတာပါ။ အဲဒီေန့ကေစ်းသြားရင္း ပဲပင္ခ်ဥ္ေလးေတြေရာင္းေနတာေတြ ့ေတာ့ လက္တည္ခ်ဥ္မစားရတာၾကာေတာ့ ေတာ္ေတာ္ေလးစားခ်င္လာတာနဲ ့ ပဲပင္ခ်ဥ္ေလးေတြ ေရေႏြးပန္းကန္ေလးနဲ ့တစ္လံုး(၅၀ လား ၁၀၀ လားမသိဘူးေပးရတယ္)ဝယ္လာပါတယ္။
ဆိုင္ကေန ငါးသေလာက္ေပါင္း တစ္ပြဲဝယ္လိုက္ပါတယ္။
အမွန္အတိုင္းေၿပာရရင္ကၽြန္မ ငါးသေလာက္ေပါင္းကို
တစ္ခါမွ မခ်က္ဖူးပါဘူး။အိမ္မွာခ်က္စားလို ့အနံ ့ရရင္ fatherၾကီး စားခ်င္ေနဦးမွာေလ။
အဲဒါနဲ ့ အသုတ္သုတ္ဖို ့အတြက္ကေတာ့
ဝယ္လာတဲ့ ပဲပင္ခ်ဥ္ေလးကိုေရေဆး၊ ေရညွစ္ၿပီး ပါးပါးၿပန္လွီးလိုက္တယ္။
ၾကက္သြန္နီ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ေရွက္ရြက္ ၊ ပါးပါးလွီး ထားပါတယ္။ဝယ္လာတဲ့ ငါးသေလာက္ေပါင္းကိုအသားေလးေတြ ဖဲ့လိုက္တယ္။ ၿပီးရင္ အဲဒါေတြေရာၿပီး
ငံၿပာရည္နဲ ့အေပါ့အငန္လိုအပ္သလိုၿပင္ဆင္ၿပီး ဆီခ်က္ဆမ္းၿပီး သုတ္စားႏုိင္ပါၿပီရွင္။
ခိုးစားခဲ့ရလို့လားမသိဘူးေတာ္ေတာ္ေလးစားလို့ေကာင္းပါတယ္။ မရမ္းသီးစိမ္းေလးေတြ
နဲ ့ငါးသေလာက္ေရာၿပီး သုတ္လည္းစားလို ့ေကာင္းပါတယ္။ ငါးသေလာက္ကလည္း မအီေတာ့ဘူးေလ။ စားၾကည္ ့ပါေနာ္။
5 comments:
ေကာငး္လုိက္တာ..ဂလု ဂလု ၿဖစ္သြားတယ္။
မိုက္တယ္ကြာ..လုပ္စားအုန္းမွ
ငါးသေလာက္ေတာ့မရွိဘူး..
ငါးေသတၱာနဲ႔သုပ္စားရင္ေကာင္းမလား?
တခါမွ မစားဖူးဘူးရယ္.. ပဲတီခ်ဥ္စိမ္ျပီး ငါးသေလာက္နဲ႔ အေတာ္ဆင္တဲ့ ငါးေသတၱာနဲ႔ သုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္.. :)
စားခ်င္စရာေကာင္းလုိက္တာ ..
ငါးသေလာက္သုပ္ေလး စားခ်င္လိုက္တာ။
Post a Comment