မရမ္းသီးကို ထိပ္တိၿပီး ထက္ၿခမ္းခြဲၿပီး အေစ့ထုတ္၍ ပါးပါးလွီးထားေပးပါ။
ငါးပိအနည္းငယ္ကင္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ငရုတ္သီးစိမ္း၊ေဂၚဖီထုတ္ ပါးပါးလွီးထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴႏွင္ ့ဆီခ်က္ခ်က္ေပးပါ။
ေၿမပဲဆံေထာင္းထားေပးပါ။
ထို ့ေနာက္ ပန္းကန္တစ္လံုးထဲတြင္ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ငရုတ္သီးစိမ္း၊ေဂၚဖီထုတ္ ၊
မရမ္းသီး၊ေၿမပဲဆံမႈန္ ့၊ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ကင္ထားေသာငါးပိ တို ့ထည့္၍ဆီခ်က္ဆမ္းၿပီး သုတ္ပါ။
အေပါ့အငန္ၿပင္ဆင္ရန္အတြက္ ၾကက္သားမႈန္ ့ ႏွင့္ငံၿပာရည္အနည္းငယ္ ထည့္ေပးပါ။
အစပ္ၾကိဳက္လွ်င္ ငရုတ္သီးမႈန္ ့ထပ္ထည့္ေပးပါ။
ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးနဲ ့ မရမ္းသီးသုတ္ ရပါၿပီရွင္။
Online Persona
2 weeks ago
1 comments:
အမေလး.. ပုံမျမင္ရေသးေပမယ့္ စာဖတ္ေနရင္းကုိ သြားရည္က်ေနရပါျပီ ညီမေလးရယ္.. စားခ်င္တယ္.. စားခ်င္တယ္.. :D
မရမ္းသီးသုပ္ မစားရတာ ႏွစ္နဲ႔ေတာင္ ခ်ီေနျပီ.. :(
Post a Comment