ေၾကာင္လွ်ာသီးေၾကာ္ခ်က္


ေၾကာင္လွ်ာသီး ေၾကာ္ခ်က္လုပ္ဖို ့အတြက္ ေၾကာင္လွ်ာသီး အဆင့္ဆင့္ လွီးၿဖတ္ပံုကို ဒီမွာ
ေရးထားပါတယ္ရွင္။ ေၾကာ္ခ်က္ရန္အတြက္ကေတာ့ ေၾကာင္လွ်ာသီးကို မထူမပါးလွီးၿပီး
ဆားနဲ ့နယ္ေဆးပါ။ၿပီးရင္ ဆားကုန္ေအာင္ ေရၿပန္ေဆးၿပီးစစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ(၁)လံုးကို ပါးပါးလွီးပါ။ ၾကက္သြန္ၿဖဴ (၃)တက္ေလာက္ကို ဓါးၿပားရိုက္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ ကို နႏြင္းနည္းနည္းထည့္ၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာထည့္ပါ။
ထို ့ေနာက္ ပုစြန္ေၿခာက္မႈန္ ့၊ငါးပိ အနည္းငယ္၊ ဆားနည္းနည္း၊ ငရုတ္ၾကမ္းမႈန္ ့တို ့ထည့္ၿပီး ေမႊပါ။
ထို့ေနာက္္ေၾကာင္လွ်ာသီးထည့္ပါ။
ေရေႏြးေၾကာင္လွ်ာသီးႏူးရံုထည့္ပါ။
ေၾကာင္လွ်ာသီး ႏူးရင္ စားလို ့ရပါၿပီေနာ္။ ေၾကာင္လွ်ာသီးေၾကာ္စပ္စပ္ေလးေပါ့။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Anonymous said...

မေရ............
ေၾကာင္လွ်ာသီးၾကိဳက္မွၾကိဳက္
အသုပ္ပိုၾကိဳက္တယ္ေလ
ေက်းဇူးေနာ္....မ

စႏၵကူး said...

စုဘူးေရ.. ေၾကာင္လွ်ာသီးအရမ္းၾကိဳက္တာာ
ဟိုေန႔ က ဖုတ္ သုတ္ လုပ္ထားေတြ႔လု႔ိ
အိမ္ကိုေတာင္လွမ္းမွာလိုက္ေသးတယ္။

ကိုလူေထြး said...

ေၾကာင္လွ်ာသီးလဲ သုပ္ပါဦး...

းဝ)

မီးမီးခ်စ္ said...

ဒါေလးလဲ စားေကာင္းတာပဲ.. း))
ဟင္းခ်က္ေတာ္ တဲ့လူေတြ ခ်က္ၾကပါ..ခ်က္ၾကပါ..
အားငယ္လိုက္တာ..

ေက်ာပိုးအိတ္ said...

စားဘူးတယ္။ ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္။ ျပီးေတာ့ ေၾကာင္ရွာသီး ခ်ဥ္ဖတ္လဲၾကိဳက္တယ္။
း)

Anonymous said...

ၾကည့္ရတာေတာ့ စားခ်င္စရာေလ ...

Shinlay said...

မနက္ျဖန္ ေၾကာင္လွ်ာသီးသြား႐ွာမယ္။ စားခ်င္လာၿပီ...

မိုးေကာင္းသူ said...

ေနာက္တစ္ေခ်ာင္းက်န္ေသးတယ္ဟုတ္။ အစ္မလာယူမယ္ေလ။ :D စားပလုိက္တယ္ တစ္ပန္းကန္လုံး။

စူးနွယ်လေး said...

စားခ်င္တယ္..အိမ္မွာလည္း အေမေၾကာ္ေလ႔႐ိွတယ္..
အဲဒီတုန္းကေတာ႔ သိပ္မက္မက္စက္စက္ မ႐ိွခဲ႔ဘူး

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online