အာၿပဲေၿခာက္(ငါးေဖာင္ရိုးေၿခာက္)ကင္


ငါးေၿခာက္ကို ေခါင္း၊ေၿခေထာက္ေတြၿဖတ္ၿပီး ကင္တဲ့အၿပားေလးနဲ ့တင္ၿပီး ကင္ထားတာပါ။
က်က္ရင္ဖဲ့ၿပီး ဆီဆမ္းေပါ့ေနာ္။ အတံုးေလးေတြတံုးၿပီး ငရုတ္သီးနဲ ့ေၾကာ္စားလည္း
စားလို ့ေကာင္းလွပါတယ္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

khin oo may said...

ၿကိုက္တယ္။

sin dan lar said...

မီးကင္တာ မစားဖူးေသး... ေၾကာ္စားတာေတာ့ သိပ္ၾကိဳက္

စႏၵကူးေမ said...

ငယ္ငယ္တုန္းက.. ကူးကူးကုိ ငါးေဖာင္ရိုးလို႔ေခၚပါတယ္.. ဟီးဟီး.. ေၿပာသာေၿပာၾကတာ.. အဲဒီငါးနဲ႔လုပ္တဲ့အာျပဲေၿခာက္စားေကာင္းတာ.. ဘယ္သူမွျငင္းမယ္မထင္ဘူး..ေနာ္စုဘူး...

ျမဴးသွ်ရီ said...

မမစုဘူးေလးေရ......
ျမဴးလဲအဲ့အာျပဲေျခာက္ေလးလုတ္စားမယ္
း)

rose of sharon said...

စားခ်င္လိုက္တာ...အာၿပဲေၿခာက္ကအဲလိုကင္စားရင္အရမ္းေမႊးတာဘဲေနာ္.. မစားရတာအေတာ္ၾကာၿပီ.. :P

မိုးေကာင္းသူ said...

အာၿပဲေျခာက္နဲ႔ ထမင္းဆီဆမ္းနဲ႔စားမယ္။

Shinlay said...

အႀကိဳက္ေတြႀကီးပဲ။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online