ရံုးပဒီသီးပဲငါးပိအစပ္ေၾကာ္


ရံုးပဒီသီးကို ေရေဆးၿပီး ထိပ္ႏွစ္ဘက္တိထားပါတယ္။
ၿပီးေတာ့ ေစြေစြေလးေတြ လွီးပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ ဆီသတ္ပါတယ္။
ရံုးပဒီသီး တစ္ပန္းကန္စာအတြက္ ပဲငါးပိ ကို ထမင္းစားဇြန္းနဲ ့
တစ္ဇြန္းထည့္ပါတယ္။ ပဲငါးပိ အစပ္ကို သံုးထားပါတယ္။
ဆားနည္းနည္းထည့္ၿပီးရင္ ေရေႏြးေလး နည္းနည္းထည့္ပါ။
ရံုးပဒီသီးနပ္ရင္ စားလို ့ရပါၿပီရွင္။
ထမင္းၿမိန္ေစတဲ ့အသားလြတ္ဟင္းတစ္မ်ိဳးပါ။
ယေန ့ဝါဆိုလၿပည့္ေန ့မွာ ကၽြန္မဘုရားကို ခ်က္ၿပီးကပ္ခဲ့တဲ့
အသားလြတ္ ဟင္းေတြထဲက တစ္မ်ိဳးပါ။
အသား၊ငါးေတြ မစားခ်င္တဲ ့အခါမွာ စပ္စပ္ေလးနဲ ့ခံတြင္းလိုက္တဲ့
အသားလြတ္ဟင္းတစ္မ်ိဳးၿဖစ္ပါတယ္ရွင္္။

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Shinlay said...

ပဲငပိနဲ ့တခါမွမစားဘူးေသးဘူး။
လုပ္စားအံုးမယ္။

ဂ်ဴနို said...

ရံုးပတီသီးကိုေတာ့ ၾကိဳက္ကို ၾကိဳက္တာ
ဘယ္လိုလုပ္စားစား ၾကိဳက္တယ္
ငါးပိအစပ္ေၾကာက္လဲ ၾကိဳက္တယ္

စႏၵကူးေမ said...

ရံုးပေတသီးအရမ္းၾကိဳက္တယ္..
စုဘူး idea ေကာင္းတယ္.. ပဲငပိနဲ႔ေၾကာ္တာတစ္ခါမွ မစားဖူးဘူးသိလား.

မိုးေကာင္းသူ said...

အဲလုိေလးေၾကာ္စားၾကည္႔မယ္။ နည္းသစ္မ်ားမ်ားရေလ ေကာင္းေလပဲ။ ဒါမွ ဟင္းခ်က္ရတာ မစဥ္းစားရေတာ႔ဘူး။

rose of sharon said...

ေၾသာ္...အဲလိုလဲလုပ္စားလို႔ရတာမသိဘူး...
စမ္းၾကည္႕အုန္းမယ္

sskyaw said...

really nice!!! wanna eat .. :)

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online