ဝက္ေၿခေထာက္ေပါင္း




ဝက္ေၿခေထာက္(သို႕)ဝက္လက္ ကို ေရေသခ်ာေဆးၿပီး(အေမႊးမ်ားပါလာရင္ ဓါးေလးနဲ ့ရိတ္ပစ္ေပးပါ။ )
ဆား၊ ပဲငံၿပာရည္အၾကည္၊ ငံၿပာရည္၊ ၾကက္သားမႈန္႕တို ့နဲ့နယ္ထားပါတယ္။ pressure cooker ထဲကို နယ္ထားတဲ ့ဝက္ေၿခေထာက္၊ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴေထာင္း၊ ဂ်င္းေထာင္းရည္၊ ဂ်င္းလႊာေလးမ်ားထည့္ပါ။ ေရကို ဝက္သားၿမဳပ္ၿပီး အေပၚရည္လက္တစ္ဆစ္ေလာက္ပိုထည့္ထားပါတယ္။


ဟင္းအိုးတည္ၿပီး ဆူသံေပးလို ့မီးနစ္(၂၀)ေလာက္ေနလို ့ခ်လိုက္ရင္ႏူးႏူးအိအိ ဝက္ေၿခေထာက္ေပါင္းရပါၿပီ။ အရည္မ်ားလိုခ်င္လွ်င္ ေရေႏြးထပ္ေရာလိုက္ပါတယ္။ ဆား၊ ငံၿပာရည္ နည္းနည္းထပ္ထည့္လိုက္ပါတယ္။
ကန္စြန္းရြက္ကို အပင္လိုက္ေလး ေတြၿဖစ္ေအာင္ သင္ထားပါ။
ေရေဆးၿပီး ဟင္းေရပြက္ရင္ ခပ္လိုက္ပါ။ သံုးေဆင္ႏိုင္ပါၿပီေနာ္။ :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

khin oo may said...

ေကာာင္းသည္

ကိုလူေထြး said...

ရွလြတ္.........

မစားရပါဘူး.. ျမင္သာျမင္ မၾကင္ရပါ... အေငြ႕ပဲစားရတာပါ...

သနားသြားတယ္... ကိုယ့္ကိုကိုယ္ ေျပာပါတယ္...

းဝ)

ျမဴးသွ်ရီ said...

မမစုဘူးေလးေရ....

ျမဴးေလးက၀က္သားမစားဘူးေလ
ဒါေၾကာင့္ေလ ကန္စြန္းရြက္ေလးေတာ့စားသြားတယ္
း)

မိုးေကာင္းသူ said...

ျမဴးက ကန္စြန္းရြက္ပဲ စားသြားလုိ႔ေတာ္ေသး။ က်န္တဲ႔ ၀က္ေျခေထာက္စားသြားတယ္။ အခ်ဥ္ေလးေကာ ေပးပါအုံး။

My Blog List 1

My Blog List 3

Popular Posts

ေနရာအစံုမွ ဧည့္သည္မ်ား

Current User

User Online