ၾကက္သားကို အတံုးလိုက္ၾကီးေတြ၊ဆီၿပန္ဟင္းေတြမစားခ်င္
သူမ်ားအတြက္ လြယ္ကူၿပီးအခ်ိန္ကုန္သက္သာ တာကေတာ့ ၾကက္စဥေၾကာ္ ပါ။
လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ားကေတာ့
ၾကက္သားအသား အနည္းငယ္၊
အေၾကာ္မႈန္ ့ထုတ္၊
ၾကက္ဥ(၁)လံုး၊
ၿဖစ္ပါတယ္။
ၾကက္သားကို အတံုးေသးေသးေလးေတြ တံုးၿပီး ဆား၊ဆႏြင္း၊ ငံၿပာရည္ တို ့နဲ ့နယ္ထားေပးပါ။
အေၾကာ္မႈန္ ့ကိုမိမိေၾကာ္မည့္ ၾကက္သား ပမာဏႏွင့္ယွဥ္၍ မွန္းၿပီး ေရေအးႏွင့္ေဖ်ာ္ပါ။
လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ားကေတာ့
ၾကက္သားအသား အနည္းငယ္၊
အေၾကာ္မႈန္ ့ထုတ္၊
ၾကက္ဥ(၁)လံုး၊
ၿဖစ္ပါတယ္။
ၾကက္သားကို အတံုးေသးေသးေလးေတြ တံုးၿပီး ဆား၊ဆႏြင္း၊ ငံၿပာရည္ တို ့နဲ ့နယ္ထားေပးပါ။
အေၾကာ္မႈန္ ့ကိုမိမိေၾကာ္မည့္ ၾကက္သား ပမာဏႏွင့္ယွဥ္၍ မွန္းၿပီး ေရေအးႏွင့္ေဖ်ာ္ပါ။
ၾကက္ဥ(၁)လံုး ေဖာက္ထည့္ပါ။ ဆားအနည္းငယ္၊အေရာင္တင္အနည္းငယ္၊ ဂ်င္းႏွင့္ၾကက္သြန္ၿဖဴေရာေထာင္းထား တာအနည္းငယ္ေရာထည့္ လိုက္ပါ။
ၿပီးရင္ေတာ့ ၾကက္သားတံုးေသးေသးေလးေတြ တစ္တံုးခ်င္းဆီကို
ၿပီးရင္ေတာ့ ၾကက္သားတံုးေသးေသးေလးေတြ တစ္တံုးခ်င္းဆီကို
အေၾကာ္မႈန္ ့ေဖ်ာ္ထားတာနဲ ့ေရာၿပီး ေၾကာ္လို ့ရပါၿပီရွင္…
1 comments:
ဂြတ္သြားတယ္။
Post a Comment