ေနာက္တစ္မ်ိဳးကေတာ့အာလူးကို မုန္လာဥခ်ဥ္၊ ၾကက္သြန္နီဥ ခ်ဥ္တို ့နဲ ့ေၾကာ္တာပါဘဲ။ ၿမန္မာႏိုင္ငံတုန္းကေတာ့ အဲလိုေၾကာ္စားရင္ တရုတ္ပဲပင္ေပါက္ ပါေရာထည့္ပါတယ္။
ခုေတာ့ အလြယ္တကူ မဝယ္ထားတဲ့အတြက္ မထည့္ရပါဘူး။ အာလူးကို အခံြႏႊာၿပီး
ထက္ၿခမ္းၿခမ္းပါ။ၿပီးရင္ ခပ္ပါးပါးလွီးပါ။ေရႏွင့္ေသခ်ာေဆးၿပီး ဆား၊နႏြင္းနယ္ပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴဆီသတ္ပါ။ အာလူးထည့္ပါ။ အာလူးႏူးေစရန္ေရေႏြးအနည္းငယ္ထည့္ပါ။
ၿပီးရင္ မုန္လာဥခ်ဥ္ (city mart မွာရွိပါတယ္။ မန္းညေစ်းမွာလည္း ဝယ္လို ့ရပါတယ္။
မုန္လာဥၿဖဴကို အေခ်ာင္းေလးေတြလွီးၿပီး မုန္ညင္းခ်ဥ္အရသာမ်ိဳးလုပ္ထားတာပါ။)၊ ၾကက္သြန္နီဥခ်ဥ္ထည့္ပါတယ္။ ဆားနည္းနည္းထည့္ပါ။
ခ်ိဳခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးနဲ ့စားလို ့ေကာင္းပါတယ္။ အသားလြတ္ေပါ့ေနာ္။
ဝါတြင္းမွာ အသားေရွာင္မဲ့သူေတြ၊ သားသတ္လြတ္စားခ်င္တဲ့ သူေတြအတြက္
အဆင္ေၿပပါတယ္။ ဒီဟင္းမွာေတာ့ အာလူးအရြယ္အေနေတာ္(၂)လံုးကို
မုန္လာဥခ်ဥ္ ဟင္းစားဇြန္း (၂)ဇြန္းစာ၊ၾကက္သြန္နီဥခ်ဥ္ (၁)ဇြန္းစာနဲ့ ခ်က္ထားပါတယ္ရွင္။
You and Everything Else - Kdrama review
1 week ago






3 comments:
တစ္ခါမွမစားဘူးဘူးရယ္ လုပ္စားၾကည့္ပါဦးမယ္ နည္းမွတ္သြားပါတယ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္
အဆန္းဘဲ...တစ္ခါမွမစားဖူးဘူး
အိမ္မွာေတာ႔ ရွမ္းခ်ဥ္နဲ႔အာလူးေၾကာ္စားတယ္။ ရွမ္းခ်ဥ္မရွိလဲ သံပရာသီးညစ္ၿပီးေၾကာ္တယ္။ ဒီေရာက္ၿပီး မေၾကာ္စားျဖစ္ဘူး။ ၾကက္သြန္ခ်ဥ္ေလးေတာင္စားခ်င္လာၿပီ။
Post a Comment