ငါးဥကို ေရေလးနဲ့ဖြဖြေလးေဆးၿပီး ဆား၊နႏြင္းခပ္ဖြဖြနယ္လိုက္ပါတယ္။
ၿပီးရင္ ေရသင့္ေတာ္ရံုထည့္ၿပီး ငါးဥက်က္ေအာင္ၿပဳတ္လိုက္ပါတယ္။မညွီေအာင္ဂ်င္းေလးပါ လွီးထည့္ၿပီးၿပဳတ္ပါတယ္။ ကၽြန္မက ငါးဥကို အေၾကမခ်က္ဘဲ အတံုးေလးေတြတံုးၿပီး
ခ်က္ခ်င္လို ့အရင္ၿပဳတ္လိုက္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီဆီသတ္ၿပီး ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ဂ်င္း မ်ားမ်ားထပ္ထည့္ၿပီးဆီသတ္ပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို တစ္ၿခမ္းထည့္လိုက္ပါတယ္။အေရာင္တင္၊ဆားထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ဖတ္ေလးေတြနဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးဖတ္ေလးေတြ လိပ္လာၿပီဆိဳရင္ ၿပဳတ္ထားတဲ့ငါးဥကို အတုံးေလးေတြ တံုးၿပီးထည့္ပါတယ္။ မန္က်ီးရည္အနည္းငယ္ထည့္ပါတယ္။ အခ်ိဳမႈန့္အစား ၾကက္သားမႈန့္အနည္းငယ္ထည့္ပါတယ္။ ေရအနည္းငယ္ထည့္ၿပီး ဆီၿပန္တဲ့အခါ စားသံုးႏိုင္ပါၿပီရွင္။နံနံပင္ေလးၾကက္သြန္မိတ္ေလးခပ္လိုက္ရင္ အနံ ့ပိုေမႊးသြားပါတယ္။ အေၾကာတက္တဲ့ အက်င့္ရွိသူမ်ား အတြက္ကေတာ့ မသံုးေဆာင္တာအေကာင္းဆံုးပါဘဲရွင္။
You and Everything Else - Kdrama review
1 week ago






11 comments:
အေက်ာတက္လဲ စားမွာပဲ။ ဟင္းတစ္မ်ဳိးေတာ႔ တုိးသြားၿပီ။ ငါးဥေတြ႔ရင္ စုဘူးလုိ ခ်က္စားမယ္ကြယ္။
ငါးဥဟင္းတအားၾကိဳက္ ငယ္ငယ္ထဲကၾကိဳက္ အဖြားခ်က္ေကၽြးတာဆိုပိုလို့ၾကိဳက္တယ္ မမစုဘူးခ်က္ထားတာစားခ်င္စရာ ေန့လည္စာအဲဒါၾကည့္ၿပီးစားသြားတယ္ :*
ငါးဥကိုအဝါခ်က္ဘဲစားဘူးတာ... ဒီလိုေလးခ်က္စားၾကည္႔အုန္းမယ္...
စားခ်င္တယ္သိလား. ကိုယ္တိုင္မခ်က္ဖူးဘူး.. ငါးဥေတာ့တစ္ခါတစ္ေလေတြ႔တယ္.. မခ်က္တတ္လို႔.. ေနာက္တစ္ခါေတာ့ စုဘူးနည္းအတိုင္းစမ္းရမယ္.. း)
တက္ လဲ ၾကိဳက္ေတာ ့မစားဘဲ မေနႏုိင္ဘူး၊စားသြားၿပီ
ငါးသားေလာက္ဥလား...
ကိုလူေထြးလဲ ၾကိဳက္တယ္...
းဝ)
ငါးသေလာက္ဥကလြဲရင္ ငါးဥဆိုအရမ္းႀကိုက္တာပဲ။
ငတ္တဲ႔သူကို ထပ္ႏိွပ္စက္ျပန္ၿပီ စုစုဗူးဗူးရယ္
အစ္မ ဘေလာ့မွာက EOT မထည့္ထားလို႔လားမသိဘူး ရံုးမွာ ဖြင့္ဖတ္ရင္ အတံုးအတံုးေတြဘဲ ျမင္ရတယ္ ဒါနဲ႔ ဟင္းကို ခန္႔မွန္းလိုက္တာ ၾကက္သားဆီျပန္ထင္လို႔ ဟီးဟိ တျခားစီဘဲ .. ဟင္းပံုေလးၾကည့္ရင္းနဲ႔ေတာင္း ငါးသေလာက္ဥစားခ်င္လာတယ္ :))
ငါးဥ ၾကိဳက္တယ္။ ရန္ကုန္ေရာက္ရင္ စားရမဲ့စာရင္းထဲ
မွတ္လိုက္ၿပီ။
ငါးဥအရမ္းႀကိဳက္..
ငါးသေလာက္ဥကေတာ႔ အႀကိဳက္ဆံုး
အဲဒါ ဘာငါးဥလဲဟင္..
ရွလြတ္ စားခ်င္စရာ သူမ်ားေတြ စားသြားေတာ႔ တို႔ဖို႔ေရာ က်န္ေသးရဲ႔လား ဟားဟားးးးးးးး
Post a Comment